Entertainment TV

De BN’ers die aan Temptation Island VIPS meedoen zijn bekendgemaakt

(Foto: RTL)

Goed nieuws voor iedereen die maar geen genoeg krijgt van het meest smeuïge programma op de Nederlandse en Belgische teevee: er komt een spin-off met Temptation Island VIPS. Hierin doen vier stellen mee, die – je raadt het al – bekend zijn. Of nou ja dat moeten wij direct even nuanceren, want ‘BN’er’ is door de programmamakers als een ruim begrip opgevat. Zo is het eerste stelletje Niels en Rosanna die wij op het affiche zien nota bene bekend geworden door een eerdere versie van Temptation. Ha, wat lekker meta!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Deze twee (inmiddels weer) tortelduifjes/tenenkrommende vloggers willen het wederom proberen en dat belooft in ieder geval een hoop entertainment. Hier zijn de overige drie koppels:

Eerder werd al bekend gemaakt dat het programma wordt gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels. Vanaf 7 juni is de BN’er-variant van Temptation Island te zien op Videoland.

Ruud en Rowena (bekend van Utopia):

Kijk, dit vinden wij wel erg leuk. Donny Roelvink doet mee met zijn liefje Amijé:

De programmamakers hebben er op het laatste moment toch voor gekozen om een niet-bekend stel toe te voegen (of waren de BN’ers ‘op’?). Stefano en Gelina!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram