Food & Health Slider

De echte snackfan zal het net onthulde ‘monument’ in Amsterdam direct herkennen

(beeld: Febo)

Het jaar is alweer goed en wel over de helft en we kunnen nu al stellen dat het rammend vol zit met mooie herinneringen. Klein of groot, gek of spraakmakend, het is mooi om af en toe eventjes bij die momenten stil te staan. Op culinair gebied is het voor ons in ieder geval een achtbaan van emoties geweest. Zo hebben we nieuwe tapastentjes ontdekt in de stad, hebben we op sterrenniveau gegeten op de grachten en is de snackbar die in ieder Amsterdams hart zit bezig met een comeback.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Of eigenlijk moeten we de ‘terugkeer’ van de Febo niet een comeback noemen, want ze zijn natuurlijk nooit weggeweest. Maar toch heeft de Febo ons dit jaar met een hoop leuke acties hartstikke verrast. Zo is de ‘limited edition’ kledinglijn van ze helemaal viral gegaan, hebben ze stout zitten flirten met de Hema en zijn ze eindelijk bij zinnen gekomen om die verrekt lekkere grillburgersaus te verkopen.

Zijn wij #fanboys & girls? Jazeker, want de liefde voor deze Amsterdamse snackbarkoning is onvoorwaardelijk. Het is de vriend die altijd voor je klaar staat (met een vette hap) en daarom moesten we net ook zo glunderen toen we deze post zagen:

    Instagram