amsterdam Eat

De eerste gezonde trekmuur van Nederland opent deze zomer in Amsterdam

Health Food Wall

(Foto: Health Food Wall)

Wij kennen de mannen achter de pannen van snackbar de Prins (Leidseplein) inmiddels beter dan onze eigen vader, maar soms moet je even die horizon verbreden. Hoewel wij de lijst met ‘7 beste late night snack plekken in Amsterdam’ met liefde hebben gemaakt, willen we ook graag aandacht besteden aan de meer gezondere varianten. Zo opent er eind augustus in de Kinkerstraat een fantastisch nieuw concept: de Health Food Wall. Doorgewinterde frituurders gaan zich hier ook thuis voelen, want je ‘trekt’ de gezonde hap zo hoppa uit de muur.

Aan het Parool vertelt het brein achter de Health Food Wall Anouk Snelders onder andere het volgende:

“De muur wordt nu speciaal voor ons gebouwd. Er zal plaats zijn voor zes verschillende maaltijden: twee salades en vier grote maaltijden. Ik heb ze allemaal zelf ontwikkeld en getest op vrienden en familie.”

 

The greener the better 🌿 #veggielicious

Een bericht gedeeld door Health Food Wall (@healthfoodwall) op

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Voor iedereen die denkt dat het een godsvermogen gaat komen, think again! Anouk vertelt dat de prijzen voor de maaltijden tussen de 7 en 9 euro gaan liggen. Koopje! Wij zien dit nieuwe concept wel zitten, want het is echt eventjes snel erin en eruit en je hebt een gezonde maaltijd op je bord. Daarnaast is het ook tof dat de Health Food Wall zo min mogelijk plastic wil gebruiken en het plastic dat toch gebruikt wordt gemaakt is van biologisch afbreekbaar materiaal. Moeder Natuur ook weer blij!

 

De Health Food Wall Instagram|
Kinkerstraat 66a

 

No Comments

Leave a Reply

Instagram