Do Entertainment Slider

De finale van Expeditie Robinson wordt een groot spektakel

Expeditie Robinson

Foto: RTL Expeditie Robinson

Wij zitten elke donderdag om 20:30 vol spanning achter onze televisies. Van het introlied krijgen we kippenvel en van Donny Roelvink gaan we kwijlen. We hebben het uiteraard over Expeditie Robinson.

En de makers van dit programma weten dat maar al te goed en spelen hier lekker op in (en wij geven ze groot gelijk). Denk aan de fandag van afgelopen 30 augustus, waar de laatste twee kampleden bekend werden gemaakt. Maar naast een fandag hebben ze ook elke week eilandpraat en backstage video’s. En om onze Robinsonhartjes nog sneller te laten kloppen zorgen voor een finale met een gigantische knal!

Artikel gaat hieronder verder

Wij kunnen ons nog herinneren dat de finale vorig jaar werd uitgezonden in meerdere bioscopen. Maar dit jaar zal deze uitgezonden worden in de Ziggodome. En jij kan meegenieten met je favoriete kampleden. Zo zullen Corry Konings, Josylvio, Famke Louise, I Am Aisha en DJ Jody Bernal optreden. En liet RTL ook weten dat er een paar verrassingsacts zullen zijn.

Helaas moeten wij hier nog even op wachten, want de finale vindt pas plaats op 20 december. Dat betekent dat we nog een aardige tijd kunnen genieten van ons lievelingsprogramma op de donderdagavond. Al zijn we stiekem wel heel benieuwd wie de Robinson van 2018 is. Wil jij dit niet missen? Koop dan hier snel je kaarten.

Kamp Noord

Foto: RTL Expeditie Robinson

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram