Amsterdam Hotspots

De juices, smoothies, sandwiches en koffie liefhebbers gaan het nieuwe JACKS Juice & Kitchen te gek vinden

Aan de Ferdinand Bolstraat opent deze week JACKS Juice & Kitchen. Hier kan je dagelijks genieten van verse sapjes, smoothies, broodjes en de lekkerste koffie. Een nu al bijzonder kopje is de Liquid Gold Latte, met nootmuskaat, honing, kurkuma, kaneel en astragalus, inmiddels al bekend om zijn gouden kleur.

Artikel gaat hieronder verder

Eigenaar Karim Mahrous vernoemde de bar naar zijn grootvader, Jack. In zijn jongere jaren bracht Karim veel tijd met zijn opa door in diens tuin, waar hij hielp met het verbouwen van groenten en fruit.

Bring Malibu over here🏝🏝 #CalilLife #notyouraveragejuicebar

Een bericht gedeeld door JACKSÂź | Juice & Kitchen (@jacksjuicebar) op

Omdat gezonde voeding altijd centraal heeft gestaan in het leven van Karim en zijn grootvader, bood dit inspiratie genoeg voor het openen van Karim’s eigen juice bar. Op de opvallende roze kaart staan naast alle producten de gezondheidseffecten en calorieĂ«n vermeld, zodat jij precies weet wat je binnen krijgt. Bij JACKS Juice & Kitchen kan je genieten van een California vibe, met een moderne, maar gezellige inrichting en de beste muziek. Zoals Karim zou zeggen; “Bringing Malibu to Amsterdam”.

JACKS Juice & Kitchen is te vinden aan de Ferdinand Bolstraat 48 in de Pijp, Amsterdam. #notyouraveragejuicebar #itsallgood

Facebook
Instagram

Instagram