Amsterdam Hotspots Slider

De Kopstootbar heropent in een prachtig nieuw jasje


Het is alweer een jaar geleden dat de Kopstootbar zijn deuren opende aan het Leidseplein. Nadat dit vorig weekend feestelijk is gevierd, is de bar even gesloten geweest om een aantal kleine aanpassingen te realiseren. Sinds deze week is de Kopstootbar weer met een nieuwe, frisse look heropend.

Artikel gaat hieronder verder

De mannen van Jajem (Sunny Bakhtiar, Maarten de Vries & Jamie van der Will) grijpen elke gelegenheid aan om een groots feest te geven. Zo kon het 1-jarige bestaan van de bar uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Van donderdag tot en met zondag heeft de bar zijn verjaardag gevierd. Speciaal daarvoor werd er een extra shotjesbar ingezet en openden ze een tweede zaal genaamd de Jenever Salon.

Pop Up keuken
De Kopstootbar is zelf ooit begonnen als een Pop Up bar aan de Zeedijk. Daarom leek het de mannen gepast om eenzelfde soort idee in hun eigen keuken neer te zetten. Zo geven zij de kans aan beginnende horecaconcepten om een aantal weken de keuken in de Kopstootbar over te nemen. Momenteel verzorgt Zwart Amsterdam het menu van de bar en mag Fastfoody het stokje overnemen voor de 2e helft van augustus. Píta van Hidde Vloemans en de Meal Makers zijn de voorgaande weken aan de beurt geweest.

Likje verf
Na het verjaardagsweekend is de bar even gesloten geweest om de muren van een ander kleurtje te voorzien en het interieur een beetje aan te passen. Zo zijn de muren nu roze en staan er onder andere veel meer planten in de zaak.

Instagram