Fashion

De ‘laat mij met rust’ trui is ook perfect voor op kantoor

diy-leave-me-alone-sweater-ruthgrace-1
Hoewel je met bovenstaande trui waarschijnlijk niet heel veel vrienden gaat maken, gaat het kledingstuk je wel fijn warm houden. Maar wil jij op kantoor ook weleens even wat rust aan je hoofd? Dat kan nu een stuk makkelijker met deze ‘leave me alone’ sweater van de Amerikaanse Ruth Grace. Omdat Ruth zo’n enorme lieverd is, heeft ze het patroon om de trui zelf te maken online gezet – voor gratis – zodat iedereen het ding kan maken. Dan moet je natuurlijk wel kunnen breien (of is het haken?!). Wil jij deze trui ook maken? Hier vind je de instructies!

[UPDATE] Omdat blijkbaar bijna niemand kan breien of haken, biedt Ruth de trui ook kant-en-klaar aan.

diy-leave-me-alone-sweater-ruthgrace-3

diy-leave-me-alone-sweater-ruthgrace-11-1

Artikel gaat hieronder verder

 

 

diy-leave-me-alone-sweater-ruthgrace-5

diy-leave-me-alone-sweater-ruthgrace-8

diy-leave-me-alone-sweater-ruthgrace-2

    Instagram