Amsterdam Hotspots Slider

De leukste plekken op rij om straks Conor McGregor vs. Floyd Mayweather te kijken


We gaan van hoogtepunt in het weekend, naar hoogtepunt in augustus. Want we hebben al een fantastische Pride achter de rug, een avondje bij de leukste Italiaan van de stad, de deuren van Lowlands zijn zojuist opengegaan en volgend weekend vindt dan eindelijk hét gevecht van het jaar plaats. In Amsterdam is de wedstrijd op meerdere plekken te zien, wat fijn is want niet iedereen heeft Fox Sports thuis. Bij heel wat cafés en kroegen hangen de 26e schermen met daarop de pot, dus we hebben hieronder voor jullie de leukste op rij gezet:

Te beginnen met misschien wel de leukste, want je kunt er ook een ‘breakfast for champions’ krijgen: Amsterdam Roest. Oh en het is gratis entree hier! Check hier het Facebookevenement.

Artikel gaat hieronder verder

Dan komen we bij onze tweede favoriet, want de beste sfeer krijg je natuurlijk bij een Ierse pub: Molly Mallone’s. Tenzij je natuurlijk voor Mayweather bent, dan ga je hier een rottijd krijgen. Het Facebookevent vind je hier!

Waarom lekker eten niet combineren met een paar vechtende topsporters? Juist, dat weten wij ook niet, daarom: Bo Nam! Conor vs. Mayweather met een heerlijk Aziatisch tintje. Het Facebookevenement vind je hier.

Kunnen we vier favorieten hebben? Ha, waarom niet! Daarom onze favoriete kroeg op het Frederik Hendrikplantsoen: Café Broer! Facebookevent -> hier.

Hamburgers en het gevecht van het jaar, beter gaat het niet worden. Daarom: The Butcher Social Club! Check het evenement hier.

Instagram