Entertainment

De 3 leukste Netflix romcoms voor een heerlijk romantisch avondje

(Foto: still beeld trailer)

Heb jij nog geen weekendplannen, maar heb je echt geen zin om de deur uit te gaan? Wij hebben weer een top-3 samengesteld van de leukste romcoms op Netflix. Koop wat lekkere snacks in, zet je Netflix aan en je weekend kan beginnen.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Hitch | Hij is de Wingman die je nodig hebt wanneer je een vrouw wil versieren, maar wanneer hij zelf verliefd wordt gaat alles helemaal mis. Will Smith verandert in een nogal awkward persoon en dat levert gegarandeerd heel veel gelach op.

LOL | De titel zegt het al en wij krijgen ook altijd een glimlach op ons gezicht door deze film. Misschien komt dat vooral door de intens knappe Douglas Booth (niet alleen knap, maar ook nog eens heel erg lief) die onze harten heeft veroverd in deze film. Of hem dat bij Miley lukt, dat moet je zelf maar bekijken.

All About Steve | Wij vrouwen zijn net de FBI als het aankomt op mensen zoeken op social media en vooral als het om dates gaat. Maar nadat we een date of blinddate hebben gehad, zijn we niet van plan om echte stalkers te worden. Sandra Bullock komt een beetje geobsedeerd over, maar misschien ziet zij in Steve wel gewoon haar ware liefde. Steve denkt hier net iets anders over.

Instagram