Food & Health Slider

De leukste to-do tips voor het aankomende weekend

(foto: Drinkzz)

Ook kaarten misgelopen voor het gewilde Wildeburg Festival? Niet getreurd, want er is dit weekend weer genoeg te doen in de stad! Dit weekend gooien we ons handdoekje uit aan het Rembrandtplein (ook met slecht weer), genieten we van fashionable cocktails met skinny meals tijdens de Amsterdam Fashion Week en vieren we de zomer bij Club Tropicana in Bergen aan Zee

Gegarandeerd zomer bij De Bajes Beach Club

Vanaf vrijdag 14 juli is het gegarandeerd zomer in Amsterdam. Het iconische pand van De Bajes aan het Rembrandtplein wordt speciaal voor festivalgangers en nachtbrakers omgetoverd tot summer hang-out. Stedelijke strandgasten wanen zich bij binnenkomst in tropische sferen. Compleet met palmbomen, bamboe wanden en kleurrijke doeken. Het exotische decor van De Bajes is de perfecte backdrop voor knallende feesten met cocktailbuckets, Desperados en andere zomerse drankjes. Vrijdagen en zaterdagen zijn, van klokslag 22:00 tot 03:00 uur, gevuld met een killer line-up waardoor iedere feestende gevangene smeekt om levenslang.

Artikel gaat hieronder verder

De Bajes Beach Club wordt dit weekend (en de rest van de zomer) DE ideale plek om beschut voor regen, wind en ander natuurgeweld de nodige feestvitamines mee te pakken. Aankomend weekend trappen we af met twee oneindig zomerse avonden (ondanks het slechte weerbericht). Verwacht vrijdag 14 juli en zaterdag 15 juli vanaf 22:00 uur tropische barmannen & spetterende DJ’s. GRATIS TOEGANG.

Club Tropicana in Bergen aan Zee

Met de voetjes in het zand en een cocktail in de hand vieren we de zomer tijdens Club Tropicana in Bergen aan Zee! Op zaterdag 15 juli slaan Maggs magazine en blooming beach de handen ineen en toveren blooming beach om tot een tropische tuin – aan zee. Niet alleen aan de drankjes wordt gedacht; van 19:00 tot 20:30 eet je blooming beachfood. Tickets zijn te bestellen via: [email protected]smagazine.nl voor €12,50 in de voorverkoop en voor €15,- aan de deur. Onder de gekochte tickets in de voorverkoop worden 10 luxurybags verloot.

Fashionably sipping bij The Duchess en Mr Porter

Zoek je tijdens de Amsterdam Fashion Week een fashionable plek om cocktails te sippen met vriend(inn)en? Dan ben je bij THE DUCHESS en MR PORTER aan het juiste adres! Cocktails gaan natuurlijk nooit uit de mode, dus kom van donderdag 13 t/m zondag 16 juli langs voor de meest spraakmakende cocktails van Amsterdam.

SKNNY BTCH @ SNCKBR
Speciaal voor alle fashion peeps en hippe kippen introduceert SNCKBR tijdens Amsterdam Fashion Week een ultimate SKNNY BTCH meal: de HLTHY sld MOOR FUN met een glas water erbij. Dus kom van donderdag 13 t/m zondag 16 juli langs bij SNCKBR en betaal het magere bedrag van €10. De echte SKNNY hero gaat natuurlijk voor een shot wodka on the side.

Instagram