Daily News Slider

De meest mysterieuze club van Amsterdam opent eenmalig haar deuren

(Foto: ANP KOEN VAN WEEL

Is het club Claire? Is het club Shelter in de A’dam toren? De kelder van Paradiso misschien? Nope, voor deze prachtige clubs in de hoofdstad kunnen wij als bezoeker gewoon een kaartje scoren, maar dat ligt voor de uiterst besloten Koninklijke Industrieele Groote Club wel anders. Iedereen is weleens langs dit bijzondere pand aan de Dam gelopen en iedereen heeft zich vast weleens afgevraagd wat er eigenlijk in deze ‘club’ gebeurt.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Normaal gesproken is dit bijzondere gebouw alleen toegankelijk voor de vijftienhonderd leden van een van de bekendste sociëteiten en businessclubs van ons land. Maar na een grondige renovatie krijgt het publiek de kans het bijzondere interieur van dichtbij te bekijken tijdens het IGC Pop-Up Museum.

Koninklijke IGC Pop-Up Museum
Het IGC Pop-Up Museum opent op zaterdag 16 en zondag 17 september de deuren voor alle Amsterdammers en bezoekers van de stad. Beide dagen worden van 10.00-17.00 uur rondleidingen gegeven. De toegang is gratis. Aanmelden op de dag zelf bij de receptie van de Club, Dam 27 Amsterdam. (Tip: kom ruim op tijd i.v.m. de verwachte drukte).

Het uitzicht vanuit de Club – via IGC

Instagram