AMSterdam Sleep Slider

De mooiste Amsterdamse lofts van Airbnb

Airbnb lofts

Dat er op Airbnb een paar te gekke huizen staan, dat was ons al bekend. Als je een dagje op deze website zit, kom je iglo’s tegen, geweldige boomhutten, maar ook woonboten. Omdat er zoveel keuze is, kunnen wij oneindig veel lijstjes maken. Wil je graag in Amsterdam verblijven, maar sla je de woonboot liever over? In Amsterdam genoeg keuze. En wat is er nou vetter dan verblijven in een loft in de hoofdstad van Nederland? Wij keken onze ogen uit bij het selecteren van deze parels van de stad. En waarom zouden we het laten bij een lijstje van vijf, als het er ook negen kunnen zijn?

Great designed apartment in the Jordaan

De eerste op het lijstje is meteen een bijzondere. Dit keer zijn wij niet gegaan voor strakke, witte, moderne appartementen, maar juist een beetje anders dan we gewend zijn. En wij vinden het vetter dan vet! Dit appartement zit midden in het centrum, bij de bekende Negen Straatjes en ook nog eens naast het Anne Frank huis en de Westertoren. Zie jij jezelf hier al een avondje spenderen met de klokgeluiden van de toren op de achtergrond?

Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts

Artikel gaat hieronder verder

Stylish loft apartment + rooftop terrace + aircon

We gaan van het centrum door naar Amsterdam West. Je zit dan wel iets verder weg van de stad, maar daar krijg je ook wel weer wat voor terug. Naast een supermoderne en comfortabele loft met een ruime woonkamer en twee slaapkamers, krijg je er ook nog een fantastisch 50 vierkante meter dakterras bij. Groter dan menig appartement in Amsterdam. Wij kunnen maar één ding denken: kom maar door!

Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts

Luxury apartment 160m2 with roof terrace

Wij zijn verliefd op Oud-West en al helemaal op dit volgende appartement. Kom op, 160 vierkante meter aan appartement voor jou en je vrienden. Klinkt als muziek in de oren. En ook nog eens een king- en queensized bed waar je u tegen zegt. Alsof je blijft slapen in een hotel. En om het af te maken, heeft ook dit appartement een dakterras. Perfect om je dag af te sluiten met een paar wijntjes.

Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts

Industrieel design loft

In de oude Tandwielenfabriek zijn twaalf lofts gebouwd, waaronder dit industriële plaatje. Het lijkt net alsof deze uit een filmset komt. En de loft ligt ook nog eens heerlijk in de buurt van de Nieuwmarkt. En drie keer raden wat deze ook heeft? Juist, een dakterras.

Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts

Design Unique Art loft …Down Town Center 180 M2

Ja, wij houden af en toe ook wel van een beetje gek. En dit hoort wel in de categorie: een beetje gek. Terwijl je staat te koken, kijk je naar het achterwerk van een groot paardenbeeld. Of even chillen op de bank met autobanden als leuning? Hier kan het allemaal.

Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts

Luxury townhouse in the heart of Amsterdam

Ook deze loft bevindt zich in Oud-West. En naast dat dat onze lievelingsbuurt is, is dit misschien ook wel onze favoriete loft. Wij vinden dit interieur geweldig. Hoge plafonds, 170 vierkante meter, die schattige tuin en hoe vet is dat kookeiland?

Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts

Magnificent| 2level Penthouse-Loft| 280m| 80mTerrace

En als we dan toch in Amsterdam zijn, dan kan er een rondom de grachtengordel absoluut niet missen. En dit is weer een speciale. Je moet er wel van houden, want je betaalt er een aardige prijs voor. Met z’n viertjes ben je €245 per nacht kwijt. En dat is niet niks.

Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts

Amazing High Class Canal Loft in City Center (170m)

Inmiddels is het wel duidelijk dat we voor de iets luxere, bijzondere lofts hebben gekozen. We hebben het simpele overgeslagen. Extravagant, daar houden wij wel van. Ook hier zit je centraal in de stad en heb je alles om je heen. En kijk weer eens naar dat interieur. We love!

Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts

Rijksmuseum view Penthouse

En nu hebben we wel gekozen voor een wat rustiger appartement. Wat strak en modern, dat blijft natuurlijk mooi. En deze hebben wij niet zomaar gekozen. Met dit appartement heb je een prachtig uitzicht op het Rijkmuseum. En dat is iets wat je niet vaak zult meemaken. Een uitzicht is nog nooit zo mooi geweest.

Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts Airbnb lofts

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram