Do Slider

De mooiste combinatie op één festival: het Gin and Beer Fest komt eraan

Gin & Beer Fest

We hebben twee grote liefdes in ons leven, dus het heuglijke feit dat deze twee zullen samenkomen, willen we graag met je delen: de eerste editie van Gin and Beer Fest komt eraan. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018 wordt Strand Binnen in Breda omgetoverd tot een heus gin and beer walhalla.

Artikel gaat hieronder verder
Gin Tonics

Foto’s: Shutterstock

De organisatoren van het Hop On Hop Off Festival komen met een nieuw feest vol gin-tonics, speciaalbieren en je favoriete foodtrucks. Van dit alles kun je genieten op de vele loungeplekjes die Strand Binnen te bieden heeft. En dat terwijl DJ’s je van een muziekje voorzien. Je kunt binnen- en buitenlandse gin proeven en hier gelijk iets van opsteken. Makers komen namelijk over hun gin vertellen. Van het distilleren tot het verpakken. Naast gin vertellen ze ook over de geschiedenis van tonic, jenever, wodka en cocktails. Leerzaam en drinkbaar.

Bier

Haal de zwoele zomer nog even terug en plof in een strandstoel. Of gooi de voetjes van de vloer, want Strand Binnen heeft ook een club voor een gin and dance. Het Gin and Beer Fest is beide dagen van drie uur ’s middags tot elf uur ’s avonds te bezoeken. Met meer dan 30 verschillende deelnemers is er een mooie selectie aan gins, speciaalbieren en foodtrucks.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram