Food & Health

De nieuwste rage in cosmetica land: botox voor je rimpelige testikels

nutz
Het kwik is momenteel weer stijgende, de bloemen komen uit en de terrassen worden weer schoongespoten: de zomer is in aantocht! Dat betekent voor mannen naast heel veel bier eigenlijk maar één ding en dat is een plakzak. We kunnen er wel omheen draaien, maar 20+ graden doen je zaakje nu eenmaal geen goed en het zorgt ervoor dat je testikels opeens veranderen in een stel zwetende rozijntjes. Genoeg met de beeldspraak nu, want er is voor de ijdeltuiten onder ons nu een nieuwe behandeling tégen die gerimpelde noten: scrotox. De Britse Metro schrijft voor het eerst over deze nieuwe behandeling in de cosmetische wereld en somt de belangrijkste voordelen op:

Artikel gaat hieronder verder

1.het gaat zweten tegen. Wanneer je botox bij je testikels injecteert, raken de zweetkliertjes verstopt en dus zweet je daar minder.
2.Verminderen van rimpels. Dit is volgens veel dokters nog omstreden, aangezien je een hele hoop loshangend vel hebt daarbeneden. Toch helpt het volgens de Metro wel aardig om de rimpels wat te verminderen en de boel dus glad te trekken.
3.Het laat de zak een stuk groter lijken. Door het injecteren van botox lijkt de hele zaak opeens een flink stuk groter, wat voor de mensen die deze behandeling nemen misschien wel de voornaamste reden is.

giphy80

giphy79

mg_illustration_liberty_balls0

Wij vinden zo’n broeierige tas in de zomer echt geen pretje, maar alleen al de gedachten bij een naald in de buurt van onze kroonjuwelen laat ons al gillend van onze stoel schieten. Cosmetisch arts Robert Schoemacher vertelt bij RTL Boulevard wat hij van deze nieuwe behandeling vindt. Zo heeft de arts tot nu toe nog geen verzoek gehad om de behandeling uit te voeren, vertelt hij aan de redactie. “Ik denk dat de Nederlandse man niet eens weet dat deze behandeling bestaat.”(Bron: Metro UK)

    Instagram