Editors Choice Food & Health Lifestyle Slider

De ontdekking van deze app heeft onze sixpack gered


41067658-cf66-4048-9d13-8398d97ac7bc
De dag dat we hoorden dat een van onze beste vrienden zijn calorieën in een app aan het ‘tellen’ was, was voor ons een hele rare. We gingen hem namelijk uitlachen, omdat we nog nooit zoiets geks hadden gehoord. Huh, waarom zou je dat doen (die calorieën tellen)? Daar willen we nu onze excuses voor aanbieden, want niet alleen doen we het nu zelf, ook hebben we ontdekt dat je met dit soort apps veel meer uit het dagelijkse leven kunt halen.

Want hallooooo het is inmiddels alweer 2017 en apps zijn er nu eenmaal en gaan niet meer weg. Daarom kunnen we maar beter het meeste uit die pracht apps halen, want er zitten een paar pareltjes tussen die je alleen maar gezonder en energieker gaan maken. Nu hebben wij twee linkerhanden (wel hele mooie handen) als het aankomt op apps installeren en gebruiken, dus daarom laten we de uitleg even over aan dit onderstaande filmpje. Hierin wordt namelijk supersimpel uitgelegd hoe je nu met de Android app S Health bijvoorbeeld calorieën kunt tellen. Appeltje eitje (dat zijn ongeveer 204 calorieën trouwens)!

Zo, dat was makkelijk niet? Als wij het voor elkaar hebben gekregen moet het jullie helemaal lukken. Laten we het daarom even over het echte probleem hebben, want bovenstaande tip was alleen maar een afleiding van het echte probleem: de sportschool. Wij hebben hier namelijk een haat-liefde verhouding mee van heb ik jou daar. We staan al ruim zeven jaar ingeschreven bij dezelfde sportschool in de Weteringsdwarsstraat, maar het voelt een beetje alsof we er zeven keer zijn geweest. Dat komt vooral door het ontbreken van een goed schema, en laat dit nu net een van de tofste features van S Health zijn. Je hebt je pokkie toch wel bij je in de sportschool (laten we eerlijk blijven hier), dus waarom maken we er niet gebruik van op een goede manier?!

Wij kunnen ons wel voor onze koppies slaan omdat we deze S Health app niet eerder hebben ontdekt. Dan hadden we nu niet een one pack, maar een six pack. Ah well, dan worden de goede voornemens dit jaar ook echt haalbaar een keer. Da’s ook wel fijn. (Prestaties of goede voornemens hou je trouwens makkelijk bij in Sportprestaties, maar dat is misschien nu iets teveel van het goede).

Haal alles uit de S Health app en daarmee ook uit het nieuwe jaar bij deze tutorials.

Instagram