Fashion Slider

De perfecte items voor iedere cosy en feestelijke winter night


Hoeveel we ook houden van lange zomeravonden, er gaat niets op tegen de magie van winter nights. Je afspraken afzeggen, omdat je eigenlijk liever thuis wilt blijven is plotseling geen probleem meer. Voor de momenten dat je toch echt de kou moet trotseren, houden wij je extra warm met onze jassen, beanies en knitwear. Ook binnen houden we je warm met extra zachte sweaters, knitwear en overhemden. Naast alle warme items die je buiten en binnen warm houden, begint het echte feest pas met de feestdagen. De winter is het moment om feest te vieren, als een soort van compensatie voor de koude dagen. Voor deze speciale momenten met vrienden en familie hebben wij de meest feestelijke outfits. Voor iedere winter night hebben wij een passende outfit.

Naast je ‘ugly Christmas jumper’, is de Alexandra knitted jumper de enige trui die je nodig gaat hebben dit seizoen. De zachte materialen en extra lange mouwen maken dit item perfect om thuis te snugglen. Zo heb je geen deken meer nodig op de bank.

Voor ons is de parka jas de perfect winterjas, daarom hebben we er onze eigen draai aan gegeven en twee parka jassen toegevoegd aan de wintercollectie. Hij is extra warm, waterproof en heeft de perfect midden lengte. Meer heb je niet nodig!

Ons favoriete moment van de winter nights zijn wel de sparkly nights. We hebben het hier niet over de sterren die s ‘avonds te zien zijn of de lichtjes die in je kerstboom hangen. In plaats daarvan willen we dat jij deze kerst gaat sparklen! Dit kan met bijvoorbeeld onze sequin bomber en bijpassende sequin broek. Shine bright like a diamond.

Een flanellen overhemd is altijd goed. Het is het perfecte alternatief voor een net overhemd tijdens het kerstdiner of draag hem open voor een meer relaxte look. Het maakt niet uit hoe je hem draagt, de Timber Shirt Red zal je warm houden door de extra dikke materialen die gebruikt zijn. Ook beschikbaar in het groen met blauw.

    Instagram