Entertainment Slider

De perfecte start van ieder Amsterdam Dance Event feestje met GYLD, Foodora en Abel

(Photos via ADE/GYLD)

Nu onze kalender aangeeft dat we nog maar minder dan twee weken moeten wachten op dé feestweek van het jaar (nee, niet carnaval): het Amsterdam Dance Event, begint het bij ons toch wel echt te kriebelen. Heb jij je party ticket al binnen (nog op zoek? niet getreurd, wij hebben de leukste feestje voor je gevonden) dan is het tijd om plannen te maken. Hier wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd aan besteden because we’ve got to get this party started. Daarom zijn wij super excited dat GYLD, Foodora en Abel hun krachten hebben gebundeld om de perfecte start van jouw ADE feestje te bezorgen.

Samen gaan zij ervoor zorgen dat je je op elk gewenst moment van de dag of nacht tijdens ADE kan laten stylen door een privé stylist, genieten van je favo snack, waarna de taxi klaar staat om je naar het echte feestje te brengen.

GYLD
GYLD is het online platform waar consumenten een kapper, haarstylist of visagist kunnen boeken waar en wanneer hen het beste uitkomt. Tijdens ADE heeft GYLD een speciale actie. Al vanaf €15 komt de GYLD haarstylist, visagist of barbier bij de feestganger thuis of in het hotel. En dit gedurende het hele festival, dag en nacht 24 uur per dag.

Foodora
Geen feest zonder goede bodem. Dankzij foodora hoeven bezoekers van ADE gelukkig de deur niet meer uit voor lekker eten. Bestellen gaat makkelijk met de foodora app en het eten wordt door de foodora koerier op de fiets bezorgd.

Abel
Op en top naar een feestje gaat natuurlijk in stijl. Bezoekers boeken van te voren gemakkelijk en goedkoop een rit via de Abel app. Bij Abel boeken zij een stoel in plaats van een hele auto, waardoor de rit gedeeld kan worden met anderen. Wie weet maken zij al nieuwe vrienden om mee te feesten voor de avond begonnen is!

Boek nu vanaf €15 een GYLD stylist op www.gyld.nl/ade en ontvang bij elke boeking €8 korting op jouw aankoop bij foodora én €10,- korting op een taxi van Abel. Deze service wordt 24 uur per dag aangeboden van 18 oktober tot en met 22 oktober 2017

    Instagram