AMSTERDAM Do Slider

De programmering van het Volkshotel is er eentje om thuis te blijven deze zomer

Canvas

(Foto: Canvas)

Wel een hittegolf, niet een hittegolf, oh wacht wel weer een hittegolf. De zomer van 2018 is er nu al eentje van extremen. Hoewel het weer in Nederland zo tropisch en onstuimig is als wat, is de zomerprogrammering van het Volkshotel gewoon zo heet als maar kan. Wij berichtten al eerder over de Canvas Op Hete Kolen BBQ’s op het dak van het hotel en daar doen ze de komende maanden nog een schepje bovenop. Van zomer pop-up workshops met de Grafische Werkplaats (maak je eigen poster!) tot hele dikke clubavonden. Bij het Volkshotel is vervelen deze zomer geen optie:

Augustus – cultureel

Canvas Op Hete Kolen – vrijdag 3 augustus (en elke andere vrijdag de hele zomer), terras van Klein Canvas
Ook vandaag weer steken we vanaf 17:00 de BBQ aan op het terras van Klein Canvas. Onze eigen chefs staan achter de grill om lekkere vega, vis of vlees te serveren. IJskoude drankjes natuurlijk aanwezig. De dansvloer van Canvas gaat om 23:00 open, ideaal om je avond te verlengen tot in de late uurtjes. Houdt het Facebook event in de gaten voor de laatste (weergerelateerde) updates. Bij lekker weer gaan we in augustus elke vrijdag BBQ-en.

Badplaats Summer Sessions w/ Monkey Sandwich – 5 augustus, Badplaats
Onze hot tubs zijn omgetoverd tot ‘cold tubs’. Neem na al het Dekmantel of Pride geweld een verfrissende duik en geniet van het uitzicht. Op de 7e treedt de band Monkey Sandwich op, die op Busker’s Inn de show stalen. Perfecte summer vibes in deze tropische hitte.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zomer pop-ups in Werkplaats in augustus

Volkshotel x Grafische Werkplaats Amsterdam
Werkcabine 5 wordt de hele maand augustus overgenomen door GWA Grafische Werkplaats Amsterdam. Hier kun je je eigen poster of postcards drukken, en loop ook zeker even bij ze binnen als je een ander tof plan hebt. Ze staan open voor mooie, inspirerende samenwerkingen. Deelname is – m.u.v. enkele special events – voor personeel en Broedplaats huurders op vertoon van je druppel GRATIS. Voor vrienden en vreemden is deelname €10 (ook muv special events) en kan betaald worden bij receptie.

Canvas view

(Foto: Canvas)

Open Meditation Space – Volkshotel x The Breathing App
Zoals Missy Elliot’s beroemde woorden luiden: “Go get ur meditation on” ;-). In werkcabine 3 is er de hele maand augustus een open meditatie ruimte. Vrij toegankelijk tussen 08:00 en 22:00 uur. Je kunt ter plekke gebruik maken van The Breathing App voor eventuele ondersteuning, maar het mag natuurlijk ook in stilte. Ook komen er live geleide meditatie sessies (ook GRATIS). Daarover later meer, hou het Facebook event in de gaten.

September – Club

In september hebben we een mix aan lokale crews en internationale DJs op onze 7e verdieping. Een paar hoogtepunten:
Marina Trench (FR) & Aurelius
Cosimo Colella (IT) & DJ Senc (IT)
Aliso Swing (US) & Match Box.

De rest van het clubprogramma kun je hier vinden!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram