Design Home Home Interior Slider

De tofste appartementen in New York op de Amerikaanse Funda

(Foto: Shutterstock)

Een tijdje terug verzamelden onze vrienden van Inbox SmartStorage de duurste Amsterdamse appartementen op Funda. Omdat dat zo goed beviel – en ze bij Inbox graag hun tijd vullen met het zwijmelen bij woningen die ze toch nooit zullen kunnen betalen – kijken ze nu over de landsgrenzen. Als je dacht dat de huizen op dat vorige lijstje duur waren, then hold on to your hats! Next stop: New York!

PS ben je benieuwd naar een specifieke stad of land? Laat het even weten in een reactie hieronder!

5. 834 5th Ave #7/8A: 61 miljoen euro

Heb je altijd al een dierentuin in je achtertuin willen hebben? Dichter dan dit ga je waarschijnlijk niet in de buurt komen. Deze woning kijkt namelijk uit op de Central Park Zoo. Net boven de boomgrens van het park heb je een weids uitzicht over de omgeving en die typische New York Skyline op de achtergrond. Als je er überhaupt aan toe komt om naar buiten te kijken, want ook binnen is er meer dan genoeg te zien.

Meer zien? Bron

4. 781 5th Ave #18THFLOOR: 62,5 miljoen euro

Kijk je liever niet direct in het verblijf van de makaken van Central Park, maar woon je wel graag aan de natuur? Een paar straten verderop, aan de zuidoostelijke punt van het park, staat ook een optrekje te koop. Met twee grote terrassen kijk je aan de ene kant naar de bedrijvigheid van de binnenstad, en aan de andere kant naar de rust van Central Park.

Meer zien? Bron

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

3. 8 E 62nd St: 64 miljoen euro

Zou het soms door die prijzen in deze buurt komen, of is er een andere reden dat niemand hier lijkt te willen wonen? Netjes tussen de nummers 1 en 2 in staat nóg een woning te koop. Persoonlijk zijn we niet zo van die neonverlichting boven de open haard, maar daardoorheen zien we de potentie wel. Ingebouwde sauna, sportschool, dakterras… En je hoeft hier het minste trappen op, want het is een woning op de begane grond (alleen heb je dan wel binnenshuis weer drie verdiepingen…)

Meer zien? Bron

2. 432 Park Ave #95: 66 miljoen euro

Deze ligt iets verder van het park, maar door de hoogte is het uitzicht er niet minder op. 6 slaapkamers, 8 badkamers, een privébibliotheek, zwembad en fitnessruimte in het gebouw… Als je hier eenmaal woont hoef je nooit de deur meer uit. En als je dan toch een keer buiten komt, kun je vol trots achteromkijken naar je prachtige gebouw. Verdwalen gaat in ieder geval niet meer (dat valt sowieso niet mee met het systeem van New York, maar dat terzijde) gebeuren, want je thuishaven is van bijna overal in de stad te zien.

Meer zien? Bron

1. 635 W 42nd St: 68 miljoen euro

Geschatte hypotheeklasten: ruim 300.000 euro per maand. 8 slaapkamers. 8 badkamers. Een lobby die je met al dat witte marmer het gevoel geeft dat je een paleis binnen stapt. Sportvelden, dakterrassen en speeltuintjes op verschillende niveaus van het gebouw. En, naar onze mening, het meest spectaculaire uitzicht dat je ooit gezien hebt door al dat glas aan iedere kant. Deze penthouse op de 45e verdieping is wat ons betreft een heel terechte aanvoerder van deze lijst.

Meer zien? Bron

No Comments

Leave a Reply

Instagram