AMSTERDAM Do Hotspots Slider

De TonTon Club opent een nieuwe locatie met alléén maar airhockeytafels

(Foto: TonTon Club)

Laten we eerlijk zijn, wanneer je met je gabbers op een vrijdagavond naar de leukste club van Amsterdam gaat (de TonTon Club dus,) dan eindigt de avond toch altijd wel aan de airhockeytafel. Natuurlijk speel je tussendoor even wat Mario Kart, of een potje Street Fighter, maar uiteindelijk is dat alleen maar tijdverdrijf tot er weer een spot open is aan de tafel der tafels. Voor de mensen die zich hierin herkennen hebben we fantastisch nieuws, want de mensen achter de TonTon Club gaan een nieuwe locatie – Puck – openen met alléén maar airhockeytafels!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Serdar Tonkas, eigenaar van de TonTon Club vertelt hierover aan het Parool het volgende over: “Het wordt een echt walhalla voor airhockey en een explosie aan geluid en gekleurde lichtjes. Het gaat Puck heten en wordt twee keer zo groot als de TonTon Club in Westerpark. Als je binnenkomt beland je meteen in een hysterische ‘neon show á la Tokyo’ en sta je tussen zestien airhockeytafels.”

Potverdorie, wij hebben nu al het gevoel dat dit een nieuwe favoriet gaat worden, waar je altijd terecht kunt voor een leuke avond. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je met een rammelende maag aan de airhockeytafel staat, want TonTon gaat ook ‘sliders’ serveren, dat zijn kleine hamburgers – ‘maar dan culinair’. Lees de rest van het leuke interview met de eigenaar Serdar Tonkas hier bij het Parool. Puck opent naar verwachting medio november, op de Jan Evertsenstaat 747.

PS Wij hebben de andere locaties van de TonTon Club uitgebreid voor jullie getest, lees daar hier (Westerpark) en hier (De Wallen) alles over.

    Instagram