Home

De vijf bekendste golddiggers van Nederland op een rijtje

tatjana-hoofd
Aah het was eventjes geduld hebben maar de Quote 500 is weer samengesteld en ze hebben gelijk een lijstje van top-5 gemaakt met daarin bekende Nederlandse vrouwen dit zijn gevallen voor iemand met heul veel geld. Yes, de Engelsen hebben hier een beter woord voor: golddiggers. Natuurlijk heb je ook mannelijke golddiggers, maar daar is niet net een lijst van uitgekomen (halloo Quote?), dus daarom nu de vrouwelijke lijst.

No. 5 Danielle Oerlemans

danielle-oerlemans-heeft-geen-vlinders-meer-in-buik
Wij moeten bij Reinout ‘Arnie’ Oerlemans altijd aan Ben Affleck denken, want die twee lijken toch verdomde veel op elkaar of niet?! Wat ze in ieder geval gemeen hebben is hun dik gevulde portemonnee, Reinout heeft namelijk een geschat vermogen van 145 miljoen euro. Check hier maar eens zijn giga huis dat hij samen met Danielle heeft.

No. 4 Tatjana Simic

tatjana
Onze favoriet uit dit lijstje (door Flodder natuurlijk) heeft de rijke ondernemer Lex van Hessen aan de haak geslagen. Lexie is goed voor zo’n 200 miljoen pietermannen. Ooh buurman wat doet u nu?!

Artikel gaat hieronder verder

No. 3 Lieke van Lexmond

liekevanlexmondbasvanveggel
Ok, misschien is Lieke wel onze favoriet uit dit lijstje. Zij trouwde laatst (zie hier de prachtige foto’s) met Bas van Veggel, zoon van de vastgoedmagnaat Hans van Veggel. De nummer 55 in de Quote 500 is goed voor zo’n 320 miljoen euro op de bank.

No. 4 Gigi Ravelli

gigi-ravelli-trouwt-met-quote-500-lid-roger-hodenius-op-ibiza_crop1000x500
Mevrouw GTST hoeft waarschijnlijk nooit meer kappertje te spelen in de serie, want haar nieuwe vriend Roger Hodenius heeft een geschat vermogen van zo’n 370 miljoen euro.

No. 5 Hind Laroussi

anp-35410220-1024x682
De zangeres heeft lange tijd deze lijst aangevoerd, doordat ze een relatie had met een van de rijkste Nederlanders ooit: Marcel Boekhoorn. Hij heeft een geschat vermogen van zo’n 1.3 miljard (!) euro, helaas voor beiden is de relatie inmiddels over. (Bron: Quote)

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram