Food & Health Slider

Dé vodka feitjes die je echt moet weten

Zomer cocktail vodka

Vodka heeft een speciaal plekje in ons hart en dat het een veelzijdig product is, is geen nieuws. In een cocktail hangt vodka graag rond met andere spirits. Maar vodka kan veel meer zijn dan een lekker drankje. Kortom: maak kennis met de 5 vodka-feitjes die jij nog niet wist.

1. Vodka als gezicht toner

Gezichtsreiniger op of nergens te vinden? Vodka is perfect om te gebruiken als toner. De alcohol reinigt je gezicht optimaal en het helpt zelfs acne te voorkomen en je poriën te verkleinen. Goed excuus voor die fles vodka naast je bed.

2. Glanzende lokken met vodka?!

Yes, that’s right! Vodka maakt je haar dus extra shiny. Wil je ook van die glanzende lokken als Rapunzel maar geen honderden euro’s uit geven aan haarproducten? Gooi gewoon een shotje vodka in je shampoo fles en het resultaat mag er zijn.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

3. Smelly feet?

iedereen heeft er soms weleens last van… ruikende voetjes. Dat is natuurlijk volkomen normaal hoor, maar wil je er toch liever van af? Maak een lekker vodka voetenbadje voor je zelf en laat je voeten daar 10 minuutjes in baden. In no time zijn de geuren van je smelly stappers verdwenen!

4. Scheermesje vies?

heeft je scheermes echt even een schoonmaak beurt nodig en je hebt geen nieuw kopstukje bij de hand? Laat dan je scheermes in een glas met vodka overnachten en hij is weer brand new!! Maar niet alleen krijgt je scheermes een schoonmaak beurt vodka helpt ook nog roesten voorkomen! Voor altijd gladde oksels.

5. Vodka de redder voor je stervende bloemen

Heb je ook weleens van je lief een mooi bosje bloemen gekregen maar zit er na een paar dagen al geen leven meer in? Vodka is de redder in nood! Voeg een paar druppels wodka aan het water en bloemen voeding toe en je bloemen zullen veel langer in leven blijven! Uiteraard houdt vodka zich het beste stand in een cocktail en zie je hieronder twee recepten die je makkelijk thuis maakt.

Skinny bitch
Say hello to de suikervrije cocktail! Bij vrouwen een erg geliefd drankje. Er strak uitzien + calorie arm. Wat wil een mens nog meer.

Recept:

 • 35 ml Belvedere vodka
 • 200 ml bruisend water
 • Citroen schijfje
 • Ijs

Bereiding: zorg – hou je vast – dat alle ingrediënten in het glas zitten en je cocktail is ready to drink.

Belvedere

 

SHOP ONZE INSTAGRAM

Klik om jouw favoriete look te shoppen

 

Belvedere Ruby Tonic
Last but not least, de Ruby Tonic. Gin-tonic gewend? Hier nu speciaal voor jullie de Vodka-tonic! Een heerlijke twist aan je cocktail.

Recept:

 • 45 ml Belvedere Vodka
 • 1/4 grapefruit uitgeknepen
 • Aftoppen met Fever-Tree Mediterranean Tonic
 • 1x stukje schil van de grapefruit als garnituur

Bereiding: Vul een groot Spritz glas helemaal met ijs, voeg alle ingrediënten toe en garneer ten slotte met een stukje schil van de grapefruit

No Comments

  Leave a Reply

  Instagram