Editors Choice Travel

De voorbereidingen voor de wintersport zijn begonnen!

trap_photo_unbranded
Zodra het festivalseizoen voorbij is beginnen wij met aftellen. Dat housen en feesten is voor ons eigenlijk allemaal voorbereiding en opvulling van het jaar, want er is maar één seizoen waar wij naar uitkijken en dat is het wintersportseizoen. Even weg uit de stad en zalig die latten op, om vervolgens een week lang met je beste gabbers je uit te sloven op de piste. Wij bereiden ons er vooral op voor door in de Bubbels veel schnaps te drinken (ok en best wat squats in de sportschool) en door het bekijken van zoveel mogelijk snowboard filmpjes in de baas z’n tijd.

trap_animated

Dit jaar gaan we het echter anders doen en wel op z’n Mees van Lierop’s. Dit Nederlandse ski-talent en coole kikker in het algemeen is tevens het boegbeeld van boardwear merk Protest. Deze twee Nederlandse iconen (yes het wereldberoemde Protest is ‘gewoon’ Nederlands) hebben de handen ineengeslagen en laten zien hoe jij je het beste op een seizoen in de sneeuw kunt voorbereiden. Of nou ja het ‘beste’, wij hebben Mees zijn geintjes geprobeerd dit weekend en hebben finaal onze buurvrouw met al haar boodschappen van d’r sokken gereden op de trap. Een kleine tip dus als jij je ook zo thuis gaat voorbereiden: roep even ‘van ondereeeeeeeen’ als je die trap af dendert.

Check op Protest meer filmpjes van Mees en bereid je gelijk goed voor op het mooiste seizoen van het jaar. #preparetogetthere

Instagram