Home

De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch kondigen unieke samenwerking aan

Tijdens een perspresentatie in Rotterdam Ahoy hebben De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch zojuist een unieke samenwerking aangekondigd. Vanwege de jubilea van beide evenementen zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Tijdens het festival dat gelijktijdig op de drie locaties gehouden zal worden, zullen er optredens zijn van o.a. Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand. In een later stadium zullen er nog meer artiesten aan het programma worden toegevoegd.

Artikel gaat hieronder verder

Het is voor het eerst dat twee evenementen in Nederland de handen ineenslaan om een nieuw initiatief te ontwikkelen. Net als bij The Flying Dutch zullen de artiesten per helikopter reizen naar de drie steden. Dat zullen zij bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! in duo vorm doen waardoor elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers krijgt. Het dagvullende programma wordt afgewisseld met optredens van DJ’s en wordt gepresenteerd door Nick & Simon, Xander de Buisonjé en een nieuw duo Roel (VanVelzen) & Jeroen (van Koningsbrugge).

De kaartverkoop voor De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! start morgenochtend om 10.00 uur (€59,95) via de website vliegendevrienden.nl, Albert Heijn supermarkten en www.ah.nl/vliegendevrienden.

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!
Zaterdag 15 september 2018
Eindhoven: E3 Strand
Zwolle: Park De Wezenlanden
Amsterdam: Recreatieterrein Spaarnwoude
12.00 uur – 23.00 uur

No Comments

Leave a Reply

Instagram