Design Slider

December gift survival guide


Voor je het weet trippelen paardenvoetjes over daken en liggen herdertjes bij nachten. December is nog maar 1,5 week van ons verwijderd. Dat betekent niet alleen cadeautips, maar ook antwoord op de prangende vraag: ‘Wat doen we in december?’. Geen paniek. Wij hebben het antwoord.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Secret order gift pack | €35,99 | Hendrick’s Gin
Een sierlijk kado voor onder boom? Hier staat je antwoord. Ieder jaar presenteert Hendrick’s Gin een buitengewoon limited edition giftpack. En dit jaar onthult dat cadeau Hendrick’s Secret Order. Doorsneedrinkebroers mogen dan het glas verkiezen voor hun gincocktail, jij wonderlijke ginnipper volgt het voorbeeld van Hendrick’s geheime komkommerorde: Gin-tonic in een theekopje! Met dit giftpack geef je teute theefeestjes, waarbij we gin uit kopjes drinken. Het servies komt in twee verschillende designs. Zo heb je direct een excuus om nog een cadeau aan te schaffen. Eén kopje cocktail, alstublieft. Chiquer krijg je het niet. Pink in de lucht en ren naar de Gall&Gall, Sligro en betere slijterijen.

The Dark | €214,99 | Dragon Legend | €44,99 | Highland Park
Highland Park maakt het je dit jaar wel heel moeilijk. De whisky with a Viking soul brengt namelijk vlak voor de feestdagen twee nieuwe single malt Scotch uit: The Dark & Dragon Legend. Wie zoet is krijgt lekkers? Dan vinden enkel de zoetsten de limited edition ‘The Dark’ in hun schoen – met een zeer premium prijskaartje is dit hét cadeau voor ware goodie-goodies. Of whiskyfanaten. Deze 17 jaar oude single malt is gerijpt op eikenhouten sherryvaten. Dit geeft hem een kenmerkende diepe smaak vol gedroogd fruit, noten en kruiden en een hint van rokerig turf. Highland Park Dragon Legend is een vaste toevoeging aan het assortiment. En met zijn vollere en rokerige smaak wil je deze legende ook nooit meer missen. Beide flessen zijn vanaf begin december beschikbaar bij de betere slijterijen, Gall&Gall en Mitra. Punten scoren bij je vader, opa of je vrouw dus. Vergeet de groeiende hoeveelheid vrouwelijke whiskyliefhebbers niet!

Familiediner bij The French Connection
Gooi het dit jaar eens over een andere boeg en ga voor een revolutionair cadeau. Neem deze Kerst plaats bij The French Connection aan de Amsterdamse Singel en laat je verrassen door de experimentele gerechten van chef Jef van den Hout. Want, memories last forever.

Een stukje Amerika bij Wyers
Kerst in New York, het perfecte cadeau en een droom voor velen. Toch zijn de tickets duur en heb je je vakantiedagen er al bijna doorheen gejaagd. Maar, don’t worry! Speciaal daarom haalt Chef SammyD, met zijn fenomenale kookkunsten, een stukje Amerika naar Amsterdam. Zijn comforting Kerstmenu neemt je mee naar de wereld van kreeftenduetten, eendenborst, zeebaars en entrecôte. Zo verras jij jouw geliefden dit jaar met een retourtje Amerika.

Schoentje zetten bij Brooks
Dit jaar helpt Brooks de Goedheiligman een handje. Speciaal daarom kunnen alle kindjes op zaterdag 2 december hun schoentje zetten bij de haard van Brooks aan de Beethovenstraat. Kom voordat de Sint het land weer verlaat snel kijken wat voor moois er in jouw schoentje zit!

Sander Bierenbroodspot bij Bluespoon
Dreaming of a Blue Christmas? Laat je dit jaar Kerstelijk verwennen door Bluespoon’s nieuwe chef: Sander Bierenbroodspot. Zijn ‘signature’ is terug te vinden in het speciaal voor de feestdagen samengestelde menu. Schuif deze feestdagen dus aan bij Bluespoon voor een culinair Kerstverhaal aan de Prinsengracht.

Vegan FSTDGN bij SNCKBR
De dagen worden korter, de nachten langer en de supermarktvakken vullen zich met snoepgoed en lekkers. Toch voert het eeuwenoude gezegde “wie zoet is krijgt lekkers” al lang niet meer de boventoon. Want LKKRS kan nu ook GZND! Om de goede voornemens alvast uit te proberen en HLTHY de feestdagen door te komen, haal je bij SNCKBR vegan pepernoten én oliebollen. Zo kom jij gegarandeerd de FSTDGN door!

Sixpacks bij de Bierbaum
De hele zomer hard gewerkt aan dat goddelijke lijf, is het al weer winter. Maar, niet getreurd. Dit jaar ligt je sixpack gewoon onder de Kerstboom. De ondernemers achter gastropub Helst runnen ook twee vestigingen van Bierbaum. Met meer dan 300 verschillende gekoelde flesbieren en 4 to-go taps, gelegen aan het Sarphatipark en in de Jan Pieter Heijestraat, is dit de perfecte spot om originele Kerstcadeau’s te scoren.

    Instagram