amsterdam Eat Slider

Deliveroo geeft volgend weekend 1000 gratis pizza’s weg in Amsterdam

(Foto: Shutterstock)

Of je nu pas geboren bent of de honderd aantikt en of je nu leiding geeft aan 10.000 mensen of werkeloos op de bank zit: iedereen houdt van pizza. Ok, misschien moet je een baby geen pizza voeren, maar je snapt wat wij bedoelen. Wij durven onze culinaire vingers wel in het vuur te steken door te stellen dat er simpelweg geen anders soort voedsel bestaat dat zo erg ‘comfort food!’ schreeuwt als pizza. Niet zo gek ook dat een bezorgdienst als Deliveroo het knetterdruk heeft als het op pizzabestellingen aankomt. Riders rijden af en aan, om die heerlijke doos met slices op tijd bij de hongerige klant te krijgen.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

1000 gratis pizza

Door de invoering van Marketplace+ kunnen restaurants zich met hun eigen bezorgers aansluiten bij het netwerk van Deliveroo. Dat betekent dat de ordersnelheid omhooggaat en besteltijden worden verlengd. Dus, all day every day pizza (en eindeloos veel andere gerechten). Maar ook een groter restaurantaanbod en werkgebied. Om dit te vieren geeft Deliveroo op 16-18 november in Amsterdam 1000 gratis (!) pizza’s weg. Pizzaliefhebbers kunnen zich aanmelden via de Deliveroo Facebookpagina en maken zo kans op een vouchercode voor één van de deelnemende restaurants:

PS Het is misschien een beetje cheesy, maar een betere traktatie dan pizza is er niet. Bestel nu op ieder moment van de dag via de Deliveroo website of app.

1. Il Valentino
2. Pizza Donna
3. Pizza Dam
4. Trattoria Fantasia
5. Pizza Heart

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram