Food & Health Slider

Deliveroo lanceert ontbijtbezorging in Amsterdam

Van de croissants op bed tot nachtelijke snack; Deliveroo zet vanaf vandaag de gehele dag het eten op tafel met de lancering van ontbijtbezorging. Voortaan fietsen riders vanaf 8:30 uur ’s ochtend door de hoofdstad om naast lunch en diner ook ontbijt af te leveren. Amsterdam staat op met o.a. broodjes van Just Because, acai bowls van JuiceLab en verse sappen van Coffee Concepts.

Artikel gaat hieronder verder

Nog met slaap in de ogen onder de lakens? Die stapel pancakes van Cafe Chantilly komt gewoon naar het nachtkastje. Katerige hongerklop op zondagmorgen? Stil hem thuis op de bank met een stevig broodje geitenkaas of chocoladecroissant van Bakker Betram. Nog voor de ochtendspits op kantoor werken aan toekomstplannen? De Banoffee Chia Seed Pudding van ROOTS Zuid levert ter plekke wat energie.

‘We creëren met ontbijtbezorging nieuw bestelmoment, waarmee ook een nieuw type restaurant een prominentere positie krijgt binnen ons “menu”. Wie geen zin heeft om op een luie ochtend langs een supermarkt te moeten of überhaupt de keuken in te stappen, laat dat ontbijt voortaan gewoon naar zich toekomen.’ – Mathieu de Lophem, General Manager Deliveroo Benelux

Instagram