amsterdam Eat Food & Health Slider

Deliveroo opent ’s werelds eerste virtuele foodmarket

Deliveroo Foodcourt

Van Thaise viskoekjes tot Caribische kippetjes en van saté tot pokébowl – met ‘t menu van Deliveroo bestelt hongerig Amsterdam het, het liefste allemaal. Deliveroo lanceert vandaag ‘s werelds eerste online foodmarket. Met deze nieuwe feature maakt de bezorgservice het mogelijk om bij verschillende keukens van Deliveroo Editions te bestellen binnen dezelfde order.

Ga jij liever ergens uit eten? Dan hebben we deze tien die je móét bezoeken in Amsterdam.

Foodmarket

Deliveroo is hiermee de eerste bezorgservice die deze gemixte bestelling mogelijk maakt. Het is niet de eerste keer dat de delivery service een staaltje innovatie aflevert. Deliveroo zoekt steeds nieuwe manieren om food delivery nog makkelijker en lekkerder te maken. Zo lanceerden de bezorgservice eerder dit jaar naast park-, ook strandbezorging aan de hand van gps-coördinaten en ging Deliveroo samenwerkingen aan met topchefs voor Deliveroo Editions.

Artikel gaat hieronder verder

Deliveroo Editions, de foodcourt in Amsterdam-Oost, is een verzameling aan mini-restaurants in partnership met Ron Blaauw en Michiel van der Eerde. De culinaire ondernemers ontwikkelden 6 concepten – van Vietnamese phở tot Midden-Oosterse pita’s – die exclusief bij Deliveroo te bestellen zijn. Het Editions-concept bestaat inmiddels in 7 landen.

Deliveroo

Foto: Deliveroo

Geen ruzie, geen (keuze)stress

Een bekend scenario: driftig scrollen door de Deliveroo-app terwijl hangry vrienden of familieleden meekijken. De één wil het liefst Indonesisch, terwijl de ander toch écht die pokébowl wil. Met de foodmarket krijgt iedereen zijn zin. Stel gemakkelijk een eigen menu samen van verschillende keukens. Samosa’s van Armando’s Chicken, een dampende kom pho van Pho Sho by BAUT en een portie baklava van Pita Pita Pita als dessert – net als in een foodcourt.

Verander keuzestress in één groot succes. De ‘foodmarket’-optie is te gebruiken voor alle keukens van Deliveroo Editions in Amsterdam-Oost.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram