Home

Deliveroo troost zwetende bankrekeningen – 8 x gerechten onder de €5

Laatste week van de maand. Niet alleen je verbrande huid, maar ook je cijfers op de bankrekening naderen het rood. Met een rommelende maag knabbel je aan een droge bam met kaas. Slik. Wegspoelen met een glas water. Kraanwater, dat moge duidelijk zijn. Aan het begin van de maand zat je nog aan de oesters en truffelpasta, maar nu moet je op de blaren zitten. Want aan het einde van het geld, blijft er elke keer weer een stukje maand over. Deliveroo staat je bij in skere tijden! Het minimum orderbedrag is vanaf nu namelijk verlaagd van €12,50 naar €5. Om dat te vieren organiseert Deliveroo 29 mei t/m 3 juni een nationale actie waarbij meer dan 80 restaurants gerechten aanbieden voor maar €5! Een kleine greep uit de selectie:

Sharing is caring

Keuzes maken is lastig. Daarom heeft KFC het ons gemakkelijk gemaakt en voegen ze hun Hot Wings én Filet Bites samen in één doos! De Sharebox. Deze hoef je overigens helemaal niet te delen, hoor. Colonel Sanders veroordeelt niet.

Gezond typje

Waar je normaal je laatste dronken centen uitgeeft in een aftandse shoarmazaak, kan je nu voor de verandering eens kiezen voor iets gezonds. Tijdens de actieperiode haal je voor €5 een grote kom soep bij SLA.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Boozy shake

De beste uitvinding van de eeuw? Een boozy milkshake met rum! Het is echt waar. Bij Tante Nel in Rotterdam bestel je er één voor maar €5. Mocht je wat substantiëlers willen naast deze liquid dinner bestel je voor dezelfde prijs ook een patatje stoofvlees of een patatje met 2(!) kroketten, frikandellen of kaassouffles. Beter wordt het niet.

Arriba arriba!

Mexicaans eten is hot! Of beter gezegd: Muy caliente. Mexicaans restaurant Popocatepetl doet mee met de actie door Enchiladas met kip of groenten aan te bieden voor een schamele €5 in plaats van €15. Hou je geld over voor zo’n lekker Mexicaans biertje.

Fancy frietje

Vanavond eet je niet zomaar friet. Nee, jij eet friet gemaakt door Sergio Hermans. (Oké. We betwijfelen of Sergio himself achter de spetterende frituurbakken staat. Maar goed, klinkt toch leuk.) Je hebt een fancy frietje met 2 zelfgemaakte sauzen en een drankje voor €5 bij Frites Atelier in Utrecht, Den Haag of Arnhem.

Mama’s liefde

Soms heb je een beetje liefde van mama nodig. Wagamama om precies te zijn. Tijdens de actie bestel je de Yaki Soba of de Chicken Teriyaki Donburi voor maar €5. Scheelt je weer een tripje ouderlijk huis.

Helemaal (p)oké!

Waar je voor een paar rolletjes sushi al snel je halve maandsalaris neerlegt, zijn pokébowls vaak een stuk vriendelijker geprijsd. En al helemaal nu, want bij Poke Delicious in Utrecht bestel je voor maar €5 een Special Pokébowl.

Wie zoet is…

Wat is een maaltijd zonder dessert? Juist. Om de dag correct af te sluiten moeten er nou eenmaal nog wat suikers geconsumeerd worden. Ben & Jerry’s en Magnum verlagen beide hun prijzen voor geselecteerde smaken zodat jij zelfs met een huilende bankrekening je maaltijd fatsoenlijk kan afsluiten.

Is je salaris dan eindelijk weer binnen? Fijn! De restaurants die aangesloten zijn bij Deliveroo hebben genoeg betaalbare keuzes (tussen de €5 en €12,50) die je de hele maand door kan bestellen. Op deze manier blijft je bankrekening de hele maand gelukkig (en jij ook)!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram