Food & Health

Deze 5 hipster food trends mogen wat ons betreft wel wieberen dit jaar

sub-buzz-20054-1479769048-1
Als wij één hobby tijdens een sollicitatiegesprek moeten opgeven dan is het wel eten. Uiteten, thuiseten of gewoon in je onderbroek op de bank een pizza eten, we doen het stuk voor stuk heel erg graag. Maar soms slaan eet trends een beetje door (ken je The Green Happiness meiden nog?) en daar balen we dan best een beetje van. Je moet onderstaand lijstje trouwens wel met een korreltje zout nemen, want zo zuur zijn we ook weer niet. Maar nummer 1 van de lijst ga je in ieder geval nooit (meer) in onze mond vinden, dat beloven we je meneer Pizza!

Artikel gaat hieronder zalig verder

1. Bloemkoolpizza
Noo, meneer Pizza draait zich toch om in z’n graf als hij dit hoort?! Een pizzabodem gemaakt van bloemkool?! Luister, als jij echt allergisch bent voor graan, dan kun je beter deze klassieker overslaan, maar als jij het gewoon kunt eten dan stellen we voor dat je dit dan ook doet.
schermafbeelding-2016-11-30-om-14-23-02

2. Deconstructed koffie
De eerste keer dat wij dit voorgeschoteld kregen, doordat een vriendin voor de grap voor ons besteld had, dachten we ook dat het een grap was. Wij hebben 8/10 keer als we buiten de deur koffie bestellen haast, dus begrijpen eigenlijk geen snars van dit ‘DIY-koffie’ concept. Het slechtste nieuws hiervan? Het gaat waarschijnlijk nog best wel een dingetje worden in de barista zaakjes.
schermafbeelding-2016-11-30-om-14-42-54

3. Microbrouwerijen
Ok, hier gaan we een hoop gezeik mee krijgen in microbrouwerijen Mecca Amsterdam, maar soit. Wij zijn maar simpele jongens en als wij bier drinken (of eigenlijk pils dus), dan drinken we dit het liefst een beetje met rap tempo door in de kroeg. Geen gedoe, gewoon lekker wat kleintjes wegtikken met de boys op een vrijdagavond. Heb jij weleens drie ‘speciaal’ bier gedronken in rap tempo achter elkaar? Juist, da’s dus einde vrijdagavond en hallo bed. schermafbeelding-2016-11-30-om-14-44-39

4. Alles in een Mason Jar
Wij dachten eigenlijk dat we deze niet zo vervelend vonden, maar toen we op kantoor laatst door mokken-schaarste uit zo’n hipsterpot onze koffie moesten drinken, smaakte dat toch vreemd. Leuk om er een bloemetje in te zetten, maar tegenwoordig gaat álles erin. Van yoghurt tot koffie en van complete maaltijden tot de zelfgemaakte augurken.
sub-buzz-18794-1479767280-9

5. Courgette pasta
Wij nemen hierbij hetzelfde punt in als bij nummer 1. Waarom zou je zo’n klassieker en perfect product als pasta veranderen in iets heel anders?! Ok, tenzij jij echt een allergie hebt voor granen (zeer zeldzaam) dan prima, maar van een paar koolhydraten is nog nooit iemand slecht geworden.
sub-buzz-22952-1479768980-1

1 Comment

  • Reply
    MX
    30 November 2016 at 18:41

    Diabeten worden van koolhydraten slecht!

  • Leave a Reply

    Instagram