Travel

Dit hotel is het hele jaar in Kerst thema

We zitten ons al het hele jaar te verheugen op Kerst en voor je het weet zijn de Kerstdagen alweer voorbij. Het mag van ons en van heel veel andere mensen dan ook veel langer duren. Wij hebben nu nieuws voor je waar je als kerstgekkie mega happy van gaat worden. In Jackson, New Hampshire (Amerika) staat namelijk een hotel dat ‘The Christmas Farm Inn & Spa’ heet en daar is het, het hele jaar door Kerst (oh my god!). Of het nou zomer, winter, lente of herfst is, dat maakt hier helemaal niets uit.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De kamers waar je in slaapt hebben ook kerst geïnspireerde namen, zoals: De Noordpool, Het Sleehuis, Mr & Mrs Claus en Het Suikerhuis. De eigenaren willen met dit hotel eigenlijk een boodschap geven: ‘we vieren iedere dag de kleine dingen waar we plezier van hebben in het leven. Vrienden, familie, plezier, liefde, avontuur, inspiratie en welzijn’.

Wij vinden de kerstgedachte in ieder geval top en willen dit hotel heel snel bezoeken, want wie houdt er nu niet van die heerlijke kerstsfeer? Wil je nu ook heel graag een kamer boeken als echte kerstlover? Neem dan even een kijkje op hun website.

    Instagram