Design Fashion

Dit noemen wij de ultra-super deluxe slaapzak

Thom Browne slaapzak

Foto’s: Thom Browne

Wij hebben heel vroeger wel eens gekampeerd (en dat een beetje verdrongen #firstworldproblems). Slaapzakje mee en gaan. Zo een slaapzak heb je voor twee tientjes echt wel ergens gevonden. De gangkast ligt er op de een of andere manier vol mee, terwijl ze minimaal worden gebruikt.

Artikel gaat hieronder verder

Mocht je een fanatieke kampeerder zijn, dan kan je nog besluiten om er wat meer geld aan uit te geven. Zo zijn er op het world wide web ook slaapzakken van meer dan vijftig euro te vinden. We noemen het maar even de luxe slaapzak. Maar wat wij zojuist hebben gevonden, noemen we de ultra-super deluxe slaapzak.

Thom Browne slaapzak

Thom Browne’s herfst/winter 2018 collectie komt namelijk met de ‘Loeil Classic Suit slaapzak. Deze combineert een constructie van wol, nylon, katoen, polyester en andere hoogwaardige materialen. Naast een slaapzak krijg je er ook nog een stretcher bij in militaire stijl met inklapbare poten en rood, wit, blauwe details. Wij hopen maar dat dit net zo lekker slaapt als een bed in het Ritz Carlton, want dit is te koop voor $5000. Auch.

Thom Browne slaapzak Thom Browne slaapzak

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram