Food & Health

Dit weekend zet je je schoentje, luister je jazz en geniet je van een VGN driegangendiner!


Het is weer donderdag en laten we wel wezen, je bent al lang weer bezig met de weekendplannen. Heb je nog geen Sinterklaasplannen of geen inspiratie? Dan geven we je graag dat duwtje in de rug, want er is weer genoeg te doen dit weekend! Van wellness tot jazz en healthy snacking, het kan allemaal.

Kom tot rust bij blooming
Gezelligheid is helaas niet het enige wat de feestdagen met zich mee brengen. Overvolle winkelstraten en drukte alom, je komt er niet onderuit. Toch zullen er cadeautjes aangeschaft moeten worden. Struin daarom niet door de drukke Kalverstraat, maar wandel door de schattige winkelstraatjes van Bergen. Verwen jezelf en je geliefde met een hotelovernachting (of twee) bij blooming, met heerlijke wellness faciliteiten om echt even tot rust te komen.

Party Brunch bij Wyers
Elk weekend is het feest bij het mooie Kimpton De Witt hotel, want: Party Brunch! Van 11:00 tot 14:30 uur bereidt de New Yorkse Chef SammyD in restaurant Wyers het allerlekkerste American comfort food en draait de DJ lekkere platen. Het enige wat je zelf hoeft te doen is (unlimited!) Bloody Mary’s maken. Als dit je kater niet bestrijdt…

Le Dimanche bij The French Connection
Ben jij een liefhebber van cocktails, jazz en French cuisine? Chef Jef van den Hout belooft het allemaal deze zondag tijdens Le Dimanche. Aanschouw culinaire revolutie wanneer deze jonge chef de gevestigde orde van de Franse keuken omver werpt. Reserveer snel de laatste tafel via tfcrestaurant.nl of 020 737 3051.

Rauwe zondag bij MOER
Elke eerste zondag van de maand is het Rrrrrauwe zondag bij MOER! Vanaf 14:00 uur schuif jij met al je vrienden aan en geniet je van tartaar taco’s, fresh spring rolls en ceviche. Oja, en magnum wijnen per glas onder het genot van live jazzy tunes. Dus doe MOER met je zondag!

SNCKBR’s Vegan Sundays
Sluit je week lekker (en gezond!) af bij SNCKBR met Vegan Sundays. Kleffe groentes? Dacht het niet. Tijdens Vegan Sundays serveren alle drie de vestigingen een speciaal samengesteld, geheel PLNT BSD driegangendiner. Daarnaast is er ook nog de optie biologisch wijnarrangement. Een gegarandeerd VEGANTASTISCHE avond. Reserveer snel je tafeltje via snckbr.com want het gaat als zoete broodjes, of veggies, over de toonbank.

    Instagram