Daily News

Dit zijn de 5 grootste gold-diggers van Nederland

“She take my money when I’m in need. Yea she’s a trifflin friend indeed. Oh she’s a gold digga way over town. That dig’s on me” zong Kanye al eerder (zou hij toen al weten dat Kim..) over de welbekende Ekstervrouwtjes. Hopelijk hebben de kerels van de volgende meiden zijn nummer goed geoefend want ze zullen dit liedje nog lang uitzingen.

Gisteren klapte Quote uit de school met dit verassende rijtje, wat eigenlijk maar één conclusie bevat: ga werken bij GTST!

Op nummer 5: Danielle Oerlemans
We kenden haar vroeger als de goedgebekte presentatrice Danielle Overgaag, totdat ze in 2008 in het huwelijksbootje stapte met Reinout Oerlemans, die dit jaar goed is voor een geschat vermogen van €145 miljoen. Tegenwoordig beperkt Danielle haar presenteer-skills tot de Oerlympics.

gd1

Op een wat minder verassende nummer 4: Tatjana Simic
Na wat avontuurtjes met andere Quote 500-leden als Ronny Rosenbaum en Marcel Boekhoorn, doet Tat het nu met worstenkoning Lex van Hessen (€200 miljoen), die zijn dagen tegenwoordig in Monaco slijt.

210863

Iets wat ik niet wist: op nummer 3 staat onze goedlachse Lieke van Lexmond
Van Lexmond brak door als soapie in Goudkust en Goede Tijden Slechte Tijden. Op het moment doet ze voornamelijk presenteerklussen en schaakte ze Bas van Veggel, de zoon van vastgoedmagnaat Hans van Veggel (Quote 500 nr. 55 met €320 miljoen).

foto_17703_foto-lieke-van-lexmond-in-trouwjurk-op-eerste-poster-toscaanse-bruiloft

Nog meer bewijs dat je bij GTST moet gaan werken: het brons is voor Gigi Ravelli
Belspelmeisje Gigi Ravelli brak door in de hitsoap Goede Tijden Slechte Tijden als Lorena Gonzalez. Een aantal jaar geleden startte Gigi een relatie met Quote 500-man Roger Hodenius (€370 miljoen). Gigi is inmiddels niet meer te zien op tv, naar verluidt omdat Hodenius haar niet meer met ons wil delen.

ravelli

Tatjana had hier net zo goed kunnen staan, maar Idols-meid Hind gaat vandaag voor het goud!
Niemand had gedacht dat de 30-jarige Pocahontas van Idols zou eindigen met één van de rijkste en excentrieke Nederlandse ondernemers. Tegenwoordig doet ze het namelijk met superinvesteerder Marcel Boekhoorn. Dit heeft ze prima gedaan, want de 55-jarige opa is goed voor €1,3 miljard.

hind

No Comments

Leave a Reply

Instagram