amsterdam Eat

Domino’s lanceert nu al legendarische pizza boerenkool & worst

Domino's

(Foto: Domino’s)

Culinaire puristen zullen nu met het gezicht van een boer met kiespijn wegkijken, maar wij komen er eerlijk voor uit: af en toe kunnen wij behoorlijk genieten van wat ‘vies eten’. De deegwaren afdeling van de Dirk op een brakke zondagochtend? Say no more. De trekmuur van de FEBO na een avondje stappen? Kom maar door. Of gewoon een pak diepvries vissticks met een klodder ketchup op zijn tijd is ook niet mis. Herken jij je (deels) in deze voorkeur voor een ‘lekkere vieze hap’ op z’n tijd? Dan hebben wij goed nieuws, want pizzaketen Domino’s heeft een pizza met boerenkool en worst gelanceerd. Daar zal meneer Pizza zich in zijn graf van omdraaien, maar wij voelen hem wel:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Domino’s geeft de oud Hollandsche keuken een verrassende twist. Tyla Robinson chef van Domino’s bedacht de pizza met boerenkool en rookworst. De Winter Warmers zijn geïnspireerd op de Nederlandse stamppot en zijn verkrijgbaar in drie varianten: ‘Boerenkool & Worst’, ‘Rook ’N Worst’ en Farmers d’luxe. Vanaf heden zijn de winterse pizza’s verkrijgbaar bij alle vestigingen en online.

Toch liever een wat traditionelere pizza (als er maar geen ananas op zit)? Check ons overzicht van de 11 beste pizzeria’s in Amsterdam.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram