Slider Travel

Droombaan: Canon zoekt avonturiers die de vette Noordkaap Challenge wil vastleggen

(foto’s: Canon / Noordkaap challenge)

De afgelopen zomer hebben we nog de roadtrip van ons leven gemaakt, dwars door Andalusië. Als je de foto’s daarvan bekijkt is het zon, zon en nog eens zon wat de klok slaat. Maar de tijden van zon zijn voorbij, en dan veranderen de roadtrips ook. Je kunt je nu nog steeds inschrijven (kosten 750 euro) voor de Noordkaapchallenge, waarbij er dit keer geld wordt opgehaald voor de ‘Breng ze weer samen’ actie van Serious Request 3FM. De hele trip start op 8 december dit jaar, waarbij de teams in 13 dagen van Nederland naar de Noordkaap rijden. Jij kunt je dus nog met vrienden opgeven, maar als jij een beetje handig bent met een camera kun je ook bij Canon terecht. De fotoreus sponsort de hele boel namelijk en is nog op zoek naar enthousiaste mensen die (gratis) meewillen.

Ga jij de uitdaging aan?

Heb jij ervaring op het gebied van fotografie of video en zie je hier een geweldige uitdaging voor jezelf weggelegd? Kun je onder tijdsdruk presteren? Geef je dan snel op. Wie weet ga jij dan van 8 tot en met 20 december mee op deze unieke reis.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden door je beste werk in te sturen en je motivatie te delen. Je inzending kun je via WeTransfer sturen vóór 17 november naar [email protected] De winnaars worden op 25 november gepresenteerd tijdens het Meet & Greet-evenement waar alle teams gebriefd worden over de reis. Voor meer informatie over de Canon Camera Crew Challenge: www.noordkaapchallenge.com

Meer informatie | Canon | Noordkaapchallenge

    Instagram