Slider Travel

Droomvacature: barpersoneel gezocht voor het Holland Heineken House in Zuid-Korea


Ook tijdens de Winterspelen van 2018 in Zuid-Korea opent het Holland Heineken House weer haar deuren. En voor deze 14e editie zoekt de brouwer weer naar uniek talent. Want wie is Heineken’s Next Tap Model? En wie heeft de perfecte Gangneung style? Met de bekendmaking van het huis start Heineken in samenwerking met HR-partner Adecco de werving van de crewleden.

Artikel gaat hieronder verder

Vandaag kondigtHeineken officieel aan dat er weer een Holland Heineken House komt bij de komende Winterspelen. Deze 14e editie van het huis staat straks in Gangneung, aan de oostkust van Zuid-Korea en vlakbij de Olympische schaatshallen. Het Holland Heineken House is ook straks weer dé ontmoetingsplaats waar Oranje Olympisch succes wordt gevierd.

Chef de Mission van Team NL, Jeroen Bijl voegt hieraan toe: “Tijdens de Spelen is het Holland Heineken House hét thuisfront voor de sporters, familie en fans. Een enthousiaste en professionele crew is ontzettend belangrijk. Zij zorgen ervoor dat familie en vrienden zich thuis voelen en goed worden verzorgd”.

De Holland Heineken House crew
Geen Holland Heineken House zonder vrijwilligers. In totaal wordt er gezocht naar 70 vrijwilligers in verschillende rollen zoals cateringmedewerkers. Aanmelden als vrijwilliger voor het Holland Heineken House is mogelijk tot 13 augustus 2017. De officiële bekendmaking van de crew vrijwilligers die in februari naar Zuid-Korea zal afreizen, volgt eind oktober.

Meer informatie over het Holland Heineken House en de vacatures in het huis zijn hier te vinden.

Instagram