Food & Health Slider

Dunkin’ Donuts deelt vandaag donuts uit om te vieren dat ze bij UberEATS zitten

Eindelijk is het zover: vanaf vandaag kunnen liefhebbers van donuts hun favoriete lekkernij bestellen bij alle Dunkin’ Donuts vestigingen in Amsterdam. Bestel je donut thuis, op het werk of in het park, exclusief via UberEATS. Om dit nieuws te vieren krijgen de eerste 1.000 UberEATS gebruikers die een bestelling plaatsen bij Dunkin’ Donuts een gratis donut door in de app de optie ‘Yes I want one extra donut for free’ aan te klikken.

Artikel gaat hieronder verder

Binnen 20 minuten een donut in je handen

Via de UberEATS-app kunnen inwoners van Amsterdam zeven dagen per week tussen 11.00 uur ’s ochtends en 22.00 uur ’s avonds de donuts eenvoudig bestellen bij de locaties op de Beethovenstraat, Leidsestraat, Nieuwendijk, Warmoesstraat en de Reguliersbreestraat. Gebruikers volgen de status van hun bestelling via de app, zien live op de kaart waar hun donut is en een UberEATS-koerier levert het vervolgens af. Gemiddeld neemt een bestelling bij Dunkin’ Donuts van een druk op de knop tot aan de deur 20 minuten in beslag.

Zelf een donut ontwerpen

Om de exclusieve samenwerking te vieren, kunnen liefhebbers ook zelf een donut van Dunkin’ Donuts ontwerpen en samenstellen via UberEATS. Dit doe je gemakkelijk door in de UberEATS-app naar de Dunkin’ Donuts locaties op de Warmoesstraat of (vanaf vrijdag) de Reguliersbreestraat te gaan, ‘Create Your Own Donut’ te selecteren en de gewenste vorm, vulling, icing en toppings van je donut te kiezen.

Instagram