Amsterdam Hotspots Slider

Een nieuwe lijst met weekendtips: van buitenbioscopen tot de bokswedstrijd van het jaar


De meeste zijn nog niet eens bijgekomen van Lowlands maar hierbij toch alvast een knallende lijst met weekendtips. Gelukkig zijn de weergoden ons goed gezind deze keer, dus trappen we het weekend af met een gouwe ouwe op het witte doek bij Strandzuid. Gevolgd door cocktails en sluit je weekend af met een welverdiende brunch, of twee.

Classic Movie Nights bij Strandzuid
Na een daverende én uitverkochte eerste editie is het al weer bijna tijd voor de volgende Classic Movie Nights bij Strandzuid! Donderdag 24 augustus wordt The Playground wederom omgetoverd tot openluchtbioscoop. Het succes van de series Breaking Bad, Narcos en Ozark bewijst dat de gewelddadige wereld van drugskartels kijkers keer op keer weet te boeien. Speciaal daarom neemt Strandzuid je, tijdens de tweede editie van Classic Movie Nights, mee op avontuur met Tony Montana. Dus zak weg in je zitzak, kruip onder een dekentje en bereid je voor op een klassiek avondje schieten met Scarface!

The Empire Strikes Back @ Tales & Spirits
Na Lowlands even toe aan iets anders? Even niet meer met de laarzen in de modder, je onderbroek nat van het bier (en wat dan wel nog niet meer), maar classy aan de bar met je date nippen aan een cocktail? Tales & Spirits, één van de meest bekende cocktailbarren van Amsterdam, heeft een nieuwe cocktailkaart en wij zijn afgelopen weekend al langs gegaan om te proeven. De ‘Too Hot(h) To Handle – The Empire Strikes Back’ met sherry en het Schotse whiskylikeur Drambuie is by far onze favoriet. En als je je date dan toch trakteert, dan ben je verplicht om de Crunchy Chicken te delen. Believe us, je wil direct een tweede portie.
Tales & Spirits: Lijbaanssteeg 5-7, Amsterdam

G.H.B. of Champions bij SNCKBR
Green Healthy Brunch voor winnaars dus. De perfecte plek waar jij zondag 27 augustus je kater wegspoelt met onbeperkt mimosa’s. De DJ draait lekkere plaatjes terwijl jij met je vrienden gezondigd met healthy PLTTRS, of kies je lievelingsgerecht van de kaart. En speciaal voor alle champs: green shots on the house!

Boozy Brunchen met scoppino’s @ Brooks
When life gives you lemons, we make scroppino’s! In augustus staat de Brooks Boozy Brunch dan ook geheel in het teken van dit goddelijke drankje. Een gezellige, licht chaotische middag met free nanny service! Laat je glas vullen met de Classic Lime, of ga voor de Raspberry Mint. Ook aan mommy’s to be is gedacht. Speciaal voor jullie is er de Elderflower Lime (virgin) scroppino. Let’s sparkle up that Sunday!

Dé bokswedstrijd van het jaar bij THE BUTCHER Social Club
De bokswedstrijd van McGregor en Mayweather wordt naar verwachting de meest lucratieve strijd ever! Zo’n belangrijke wedstrijd verdient een groot podium, oftewel scherm. Toevallig beschikt THE BUTCHER Social Club over het grootste scherm van de stad én verzorgen zij een Amerikaans en Iers breakfast for champions. Een super combinatie, want de wedstrijd begint lekker vroeg (of laat, het is maar hoe je het bekijkt). Dus houd voor meer informatie en actuele tijden zeker even de Facebookpagina in de gaten.

Instagram