AMSTERDAM Do Slider

Een nieuwe maand, dus trap het eerste weekend goed af!

De maand mei heeft haar intreden gedaan! Genoeg reden om je eerste weekend goed af te trappen en de leukste feestjes op te zoeken. Van Le Dimanche bij restaurant The French Connection tot aan Madness clubben in de MAD FOX. Aftellen geblazen dus..

De nieuwe local in Rotterdam | The James

Zin in een weekendje weg? Afgelopen maandag opende hotel The James – vlakbij de Coolsingel – in Rotterdam voor het eerst zijn deuren voor publiek. The James heeft de afgelopen tijd zijn team niet alleen klaargestoomd voor het runnen van het hotel maar ook op de hoogte gebracht van alle ins & outs in Rotterdam. Zo biedt dit 3-sterrenhotel alle luxe en comfort die ze verwachten van een gastheer zonder overbodige weldaad als een zwembad of in-house restaurant.

Vrijdag 4 mei | Social Club x Grey Goose | THE BUTCHER Social Club

Start je weekend goed en kom vrijdag 4 mei naar Social Club x Grey Goose bij THE BUTCHER Social Club. Tijdens deze avond word je gevoed met de beste Hip Hop en R&B tunes. Een awesome locatie, goede muziek, kunst en (niet geheel onbelangrijk) jouw dans-moves zijn onmisbaar om dit feestje onvergetelijk te maken. Dus markeer deze datum want dit wil je niet missen!

Zaterdag 5 mei | Moer presenteert – Asperges | MOER

Elke eerste zaterdag van de maand kan je bij restaurant MOER terecht voor een lunch geïnspireerd op seizoensgroente. Deze zaterdag kan dat geen andere groente dan de asperge zijn; die viert nu zijn hoogseizoen. Laat je verrassen door MOER met een lunch van vijf gerechtjes waarbij de asperge de ultieme ster is.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zondag 6 mei | Le Dimanche x Cointreau | The French Connection

Aanstaande zondag kan je bij The French Connection weer terecht voor Le Dimanche. Tijdens deze editie slaan The French Connection en het drankenmerk Cointreau de handen in één. Chef Jef van den Hout zorgt weer voor een culinaire revolutie en werpt de gevestigde orde van de klassieke keuken omver. Geniet van een vijfgangendiner dat slechts één avond in de maand voor €37,- te proeven is. Met live jazzy tunes op de achtergrond. Reserveer snel via [email protected].

Zondag 6 mei | Madness | MAD FOX

Heb je een rustige start van je weekend gepland maar heb je toch nog zin in een beetje spice? MAD FOX got you! Sluit je weekend extravagant bij MAD FOX af met heel wat Madness op zondag 6 mei vanaf 23:00 uur.

Zondag 6 mei | Delicious. Gastchef Donal Skehan | BAUT

Kookbookauteur Donal Skehanstaat staat dankzij Delicious. en BAUT deze zondag in de keuken met BAUT-chef Michiel van der Eerde. Neem je mede-foodie mee en kom genieten van een 4-gangen verrassingsmenu en ontvang een gesigneerd exemplaar van Donals nieuwe boek EET. LEEF. REIS. zodat je ook thuis aan de slag kan! Maar wees er snel bij, want er is maar beperkt plek.

Zondag 6 mei | Social Sunday Sessions | THE BUTCHER Social Club

In de stemming om zondag lekker te loungen? Kom neerploffen bij THE BUTCHER Social Club! Zoals elke zondag kan je weer genieten van de unieke Social Sunday Sessions. Met deze week de speelse nummers van Paul Kessel. De perfecte combinatie van semi-akoestische Soul, Jazz en Bluesmuziek en dat onder het genot van lekkere BUTCHER bites van 15:00 tot 19:00 uur.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram