Sleep Travel WEReld

Een overnachting in ‘het beste hotel ter wereld’ kost je maar 100 piek

Meestal wanneer je ‘beste hotel ter wereld‘ als titel ziet staan, begint je bankrekening spontaan te gillen. ‘Aaaaaah, dit gaat waarschijnlijk zoveel geld kosten doe dan toch maar weer dat hostel’. Maar dat is anders bij het Viroth’s Hotel in Siem Reap, Cambodja. Dit hotel is niet door een stoffige jury verkozen tot beste hotel ter wereld, maar door reizigers zoals jij en ik.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De Traveler’s Choice Awards van Tripadvisor is weer uitgereikt en ditmaal is het dus naar dit prachtige hotel gegaan. Mensen die gestemd hebben, roemen de plek om de groene omgeving waar het zich bevindt, het fijne personeel en de algehele prijs-kwaliteitverhouding. Dat wil wel, want de prijs van kamers varieert tussen de 90 en 100 euro. Inclusief ontbijt that is!

“Chic, tranquil, green and luxurious oasis. Friendly, helpful and yet unobtrusive service. Viroth’s is not just a great place to see the stunning temples, but a destination in its own right.”

Say Wat?!

Als jij naar Cambodja gaat, dan móet je eigenlijk ook wel naar de wereldberoemde tempels van Ankor Wat. Dat kun je geweldig doen vanuit het Viroth hotel, aangezien het maar op een kwartier rijden ligt van deze prachtige tempels. De derde stad qua inwonersaantallen van Combodja – Siem Reap – ligt ook om de hoek, waar je bijvoorbeeld bij Reisjunk leuke tips over kunt vinden. Nadeel is dus wel dat je er een ticket voor naar Cambodja moet boeken, maar dit lijkt ons een mooi moment om eindelijk eens een trip naar deze kant van de wereld ta maken.

Meer informatie | Viroth’s | Tripadvisor

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram