AMSTERDAM Do Hotspots

Een van de mooiste buitenbaden ter wereld staat gewoon in Amsterdam

fcba4b5f-e571-42c1-9d53-b15286152683

Als er een ding is waar Fransen verstand van hebben dan zijn het wel buitenzwembaden. De Franse kwaliteitskrant Le Monde heeft het Amsterdamse Flevoparkbad uitgeroepen tot een van de mooiste zwembaden in de openlucht ter wereld. Ter wereld! De krant was vooral te spreken over de enorme ligweides rondom het zwembad en daar kunnen we het niet meer dan mee eens zijn. Nu er momenteel in The Dam een hittegolf gaande is en we met zijn allen naar het zwembad trekken, weet je dat er bij het Flevoparkbad altijd nog wel een plek is voor je handdoek. Dat je misschien niet kunt zwemmen laten we even buiten beschouwing.

45e273ed-2123-45a9-bf9f-b00300acb693

Verder in het lijstje van Le Monde stond nog het drijvende bad in de Spree (Berlijn), en zwembad in art-deco-stijl in Londen en een nogal indrukwekkend zwembad aan de kust van Sydney. We zien jullie dit weekend in ieder geval allemaal in Oost!

PS Liever wat verkoeling op het terras, maar geen zin in de drukte? Wij hebben de meest rustige terrassen van de stad verzameld, zodat je altijd een plekje hebt!

Zwembad in de Spree: 26-07

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram