Lifestyle

Eetbare prosecco nagellak is weer het nieuwste van het nieuwste

Dat veel meiden een liefde voor nagellak hebben, is duidelijk en geef ze eens ongelijk. Maar echt lekker ruiken of smaken doet het niet. Het laatste waar je bij nagellak aan denkt is om het te eten, maar met deze nieuwe kleur, prosecco, kan dat wel.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Groupon heeft speciaal voor alle vrouwen die obsessed zijn met nagellak een nieuw soort gelanceerd, namelijk ‘eetbare prosecco nagellak’. Oké, het is nou niet de bedoeling dat je het flesje aan je mond moet zetten en het in één keer opdrinkt, want dat is dan weer niet zo goed voor je, maar deze ‘finger-licking goodness’ is dus zeker wel eetbaar.

Als je nagels eenmaal droog zijn na het lakken, kun je af en toe een lik nemen en het smaakt dus echt naar prosecco. Misschien moeten we je wel teleurstellen met het nieuws dat de nagellak geen alcohol bevat. Dus nee, tipsy word je er niet van. Wel is het zo dat de nagellak geen calorieën bevat.

De nagellak is tot nu toe alleen nog maar te koop in Groot-Brittannië en wij moeten daarom nog even wachten tot deze rare ‘snack’ ook naar ons land gaat komen.

Instagram