Entertainment TV

Emotionele Humberto maakt bekend dat hij (gedwongen) moet stoppen bij Late Night

Afscheid Humberto Tan

Dachten we eindelijk een keer RTL Late Night zonder waterige oogjes te kijken, zorgt presentator Humberto Tan er dit keer zelf voor dat we het niet droog houden. Aan het eind van de uitzending maakte hij namelijk bekend dat hij ermee gaat stoppen aan het eind van dit seizoen. Niet uit eigen overweging, maar omdat de leiding van RTL dit wil. Ze zien een andere toekomst voor het programma voor zich en daar hoort Humberto niet meer bij. Best zuur als je je bedenkt dat Humberto er vanaf het begin is bij geweest en hij het samen met het hele team tot een succes heeft gemaakt. Bekijk hieronder zijn emotionele verklaring:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zijn vervanger? Nieuwsuur- en College Tour-presentator Twan Huys. Die zal best een zware kluif krijgen, want hoewel wij Twan een uitstekende interviewer vinden, zal het best lastig zijn om de schoenen van Humberto op deze ‘late night’ plek te vullen.

Hier een aantal mooie hoogtepunten op rij, met onder andere Lil’ Kleine die compleet ontploft tegen de burgermeester van Hilversum. Prachtige televisie:

 

No Comments

Leave a Reply

Instagram