Editors Choice Slider

Er is nu een hele toffe neon expositie van Cornelius in X Bank te zien

xbank-x-cornelius-01
Nu de dagen wat korter worden (veeeel korter) is het tijd om ook andere tijdsbestedingen te vinden, dan alleen maar in het park te hangen in je korte broek. Nu kunnen we wel elke avond in de kroeg gaan doorbrengen, maar dat vindt onze lever (en portemonnee) weer niet zo leuk. Beter gebruiken we de wintermaanden even voor het opfrissen van onze cultuurneus en we beginnen daarmee met het bezoeken van deze te gekke expositie van kunstenaar Cornelius.

Kunstenaar Cornelius exposeert voor het eerst met zijn expositie LOVE IN A TIME OF NEON. Een romantische tentoonstelling van handgemaakte neon objecten die de gedachte triggert om de betekenis van ware liefde te begrijpen.

xbank-x-cornelius-08-600x400

xbank-x-cornelius-19-600x400

Artikel gaat hieronder verder

Cornelius is geïnspireerd door de ware liefde. De serie van de tien handgemaakt neon objecten, genaamd LOVE IN A TIME OF NEON, zijn gemaakt om de ontmoeting en het verlies van deze ware liefde te begrijpen. De Amsterdamse kunstenaar ontwikkelde een fascinatie voor neon en beschouwt het hele productieproces hiervan als romantisch en kunstvorm op zich. Het afgelopen jaar is opgedragen om de kern van zijn werk, die onderdeel uit maken van deze serie, te produceren.

De expo is t/m 8 januari 2017 te zien bij X BANK Amsterdam (Spuistraat 172).

No Comments

Leave a Reply

Instagram