Design

Etsy pop-ups komen naar Nederland!

Dit weekend is het zover, de beroemde Etsy Made Local pop up evenementen komen naar vier Nederlandse steden, onder de noemer Etsy Made in NL. Het online platform Etsy.com, bekend van haar webshops vol met creatief talent van over de hele wereld, gaat op de lokale tour. In Amsterdam, Leiden, Utrecht en Maastricht zullen aankomend weekend voor het eerst de pop-ups plaatsvinden. De markten worden zelf georganiseerd door de community van lokale Etsy verkopers. Talenten uit heel Nederland hebben tijdens dit weekend de kans om hun creaties uit te stallen en te verkopen. De webshops zullen dus voor één weekend naar een offline marketplace komen. Eerder werden er al markten in Canada, Engeland, Australië en Frankrijk georganiseerd door lokale Etsy verkopers. Nu dus ook voor het eerst in Nederland.

Op Etsy.com komt creativiteit letterlijk tot leven en draait alles om Gifting, Celebrating en Style. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk cadeautje voor de geboorte van je neefje, je heel graag een kettinkje voor jezelf wilt uitzoeken of wanneer je de kersttafel op een unieke manier wilt versieren, bij Etsy vind je het allemaal.

Het aanbod op de vier Etsy Made in NL pop-up evenementen is heel divers. In Amsterdam vind je bijvoorbeeld Rebecca van Hassel, met haar sieradenshop BecciesHandmade. Rebecca verkoopt op Etsy sieraden, van oorbellen tot kettingen, uiteraard allemaal handgemaakt. Op de Utrechtse Etsy pop-up staat Margriet Kramer met LUKKILI. Margriet maakt handgemaakt servies van keramiek. In Leiden staat Alejandra Croes van MiniSwells, Alejandra maakt Macramé art voor bijvoorbeeld unieke woonkamer decoraties. En in Maastricht vind je Anina Perez, met haar shop Pomtasticbaskets. Anina maakt rieten manden voor jong en oud.

Benieuwd welke Etsy Made in NL-pop-up bij jou in de buurt is?

Amsterdam | De Hallen | Zaterdag 25 en 26 november

Maastricht | De Lambert | 25 en 26 november

Utrecht | Deining in de Kas | 25 november

Leiden |Scheltema | 26 november

    Instagram