Fashion Header column 1

Europa’s persoonlijkste fashion-webwinkel about you gaat morgen online

(Foto’s: screenshots)

ABOUT YOU is de eerste webwinkel die het klassieke ‘window shopping’ nu naar een digitaal platform brengt. Actuele modetrends en toonaangevende stijlen gaan samen in een unieke fashion-shop met meer dan 50.000 artikelen van meer dan 500 merken, waaronder Scotch & Soda, Kings of Indigo, King Louis, Levi’s, Nike en Zoe Karssen. Populaire Nederlandse influencers zoals Gregory van der Wiel en Claartje Rose laten je bovendien zien hoe je de nieuwste trenditems kunt dragen en komen met outfit-suggesties in online ‘shop in shop’-etalages.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De oprichters Hannes Wiese (36), Sebastian Betz (27) en Tarek Müller (28) vinden dat online shoppen leuk en inspirerend moet zijn, en meer dan alleen producten in een winkelmandje slepen. En daarom hebben ze ABOUT YOU ontwikkeld; de eerste fashion-app die precies weet wat klanten willen.

ABOUT YOU werd in 2014 in Duitsland opgericht en werd al snel een doorslaand succes. In hun thuisland is de webshop op dit moment de op één na grootste online modewinkel, en het doel is om in 2020 uit te groeien tot een van de grootste digitale modekanalen van Europa. De afgelopen drie jaar zijn er versies van de app gelanceerd in Oostenrijk, Zwitserland en België, en nu is het eindelijk de beurt aan Nederland.

    Instagram