Entertainment

Expeditie Robinson begint vanavond pas maar de eerste 5 afvallers zijn al bekend

Social media-analist Jaap van Zessen van het AD moet niet een hele leuke zijn op verjaardagen, want hij voorspelt al een aantal jaar voor het AD wie er uit Expeditie Robinson gaat. Dat doet Jaap door naar de social media te kijken van de kandidaten en naar de data dat er bijvoorbeeld wel of niet iets gepost is. In de jungle heb je namelijk net als in de club geen WiFi en dat valt op de accounts van de meeste social media verslaafde deelnemers dan op. Ook dit jaar heeft Jaap weer een analyse gemaakt en die gaat momenteel heel het Nederlandse web over. Wil jij dus al weten vóór de eerste aflevering wie eruit gaat? Dan moet je even verder kijken.

Wij hopen in ieder geval (zonder de video gezien te hebben, want spoilers) op een finale tussen Lil’ Kleine en Brace. Dat zou toch fantastische televisie opleveren? Lil’ Kleine is zelf in ieder geval ook hartstikke blij met zijn deelnamen (kijk maar).

[Belangrijke PS] Misschien een beetje overbodig, maar mocht jij geen spoilers willen zien voor Expeditie Robinson 2017, dan moet je dit filmpje natuurlijk niet gaan kijken.

 

De analyse van Jaap zie je hieronder

 

 

Instagram