amsterdam AMSTERDAM Do Eat

Extreme weekendtips – van donderdag tot dinsdag gaan we los!

Met dit korte werkweekje staat het weekend al weer bijna voor de deur. En wat voor weekend. We beginnen keurig op donderdag en de echte diehards gaan door tot dinsdag!!!! Van terrassen tot vrijdagmiddagborrels, voetbal, brunches en de beste cocktails. Laat dat weekend maar komen.

Donderdag 24 Mei | Spring into Summer Terrace Opening | MR PORTER

Het is bijna zomer en wij hebben zin om dat te vieren! Kan jij ook niet langer wachten? Kom dan aanstaande donderdag naar MR PORTER! Er is dan een unieke rooftop party tijdens de officiële opening van het terras van MR PORTER & W Hotel. De dresscode is All White dus zoek je leukste heavenly outfit en kom vanaf 20:00 uur genieten van heerlijke cocktails, de leukste mensen en de lekkerste tunes met uniek uitzicht op de Dam en het Paleis.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Vrijdag 25 mei | VISSA – Oesters & Gin | MEDDENS

Elke laatste vrijdag van de maand is het tijd voor VISSA. Eindig je week met vrienden en collega’s bij MEDDENS! Verwacht heerlijke drankjes en swingende muziek. Als dit geen spetterende vrijmibo wordt. Wat heeft deze kleurrijke Hilversumse hotspot voor jullie in petto? Oesters voor maar €1 (!) om je vingers bij af te likken, heerlijke G&T’s om de vis mee weg te spoelen en uiteraard een muziek om op te dansen. Voel je deze vrijdag bij MEDDENS als een vis in ’t water. CATCH YOU FRIDAY!

Vrijdag 25 mei | VrijMi-Birdhouse | The Birdhouse

The Birdhouse haalt ’t buitenleven letterlijk naar binnen. Met de vogeltuin van overbuur Artis als inspiratiebron brengt deze stedelijke jungle verschillende types samen. Zo ook deze vrijdag tijdens de Grand Opening VrijMi-Birdhouse! Vrienden, familie, buurtbewoners en de rest zijn vanaf 17:00u welkom voor een goede borrel en wat stevige snacks. Uiteraard is er ook een DJ aanwezig die gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgt.

Birdhouse Amsterdam

Zaterdag 26 Mei | Champions Leage, The Final at THE BUTCHER Social Club | THE BUTCHER Social Club

Wil je zaterdag 26 mei de finale van de Champions League in stijl zien? Dan moet je bij THE BUTCHER Social Club zijn. Zaterdag zal THE BUTCHER Social Club namelijk de finale live uitzenden op het grootste (!) beeldscherm van Amsterdam! Daarnaast kun je ook in de juiste stemming komen door mee te doen aan het FIFA 18 toernooi wat plaats zal vinden vóór de wedstrijd. Uiteraard staan er wat verassingen in petto voor de winnaars van dit toernooi ;). En na de wedstrijd komen er nog een aantal mystery guest DJ’s draaien tot in de late uurtjes.

Zaterdag 26 Mei | Voetbal, bier en bitterballen | Op je eigen bank

Aanstaande zaterdag vindt in Kiev de langverwachte Champions League-finale plaats. In een vernederende exercitie verloor Nederland helaas al vroeg zijn Champions League ticket. Maar geen zorgen, Deliveroo speelt alle volhardende voetbalfanaten in Amsterdam de bal (lees: het bier) toe. In een partnership met Heineken NOW bezorgt Deliveroo ijskoude pils aan de voetballiefhebbers thuis. En ook aan de snacks is gedacht. Lay’s Chips, Doritos, Old Amsterdam of een Brandt & Levie Peperworstje zijn direct mee te bestellen om jouw borrelteam compleet te maken.

Zondag 27 mei | Brooks Boozy Brunch: Fries edition | Brooks

Elke laatste zondag van de maand is het tijd voor de Brooks Boozy Brunch. Het moment waar al jouw favoriete cravings samenkomen als uitgebreide brunch. Dat klinkt goed. Deze maand is het de beurt aan de aardappel! Tijdens deze freaky fryday veroveren de frietjes menig hart. Knapperig goudbruin, zoet of bedolven onder kaas en bacon. Ook aan de kleine chippies wordt gedacht zodat jij nog een cocktailtje kunt bestellen. Reserveer wel even een tafeltje via 020 379 2020.

Zondag 27 Mei | IZAKAYA Supreme Brunch | IZAKAYA

Deze zondag is het eindelijk weer tijd voor de meest exclusieve en stijlvolle brunch van Amsterdam. Deze laatste editie van de IZAKAYA Supreme Brunch voor de zomervakantie belooft weer een spektakel te worden van verfijnde en creatieve Nikkei cuisine, geweldige cocktails, live muziek en extravagante entertainment. Kortom, de perfecte manier om jouw zondag een flinke boost te geven. De brunch start om 13:00 uur. Maar is fashionably late zijn meer jouw stijl? Dan kun je uiteraard ook vanaf 14:30 uur bij IZAKAYA voor het feest terecht! Reserveer snel want het aantal plaatsen is beperkt!

Zondag 27 Mei | Veggie Sunday | MOER

Vegan, vegetariër en flexitariër zijn is nog nooit zo hot geweest als nu. En deze trend heeft een grote gemene deler: groenten. Bij MOER weten ze daar wel raad mee en daarom kan je deze aanstaande zondag niet alleen op je bord maar ook in je cocktail verwachten. Deze cocktails – met kleine foodpairing – zitten bomvol unieke smaakcombinaties; zo blijkt de aardse smaak van bietjes een bijzonder goede combinatie bij tequila en zijn wortel en jenever een match made in heaven.

Zondag 27 Mei | Bali Brunch | Mama Makan

Indonesisch eten en brunchen. Waarom het zo lang geduurd heeft voor iemand die twee in Amsterdam bij elkaar bracht weten wij ook niet. Gelukkig kan je voor je Gado Gado cravings nu elke zondag terecht bij Mama Makan. Dus kom genieten van de unlimited a la carte items maar vergeet niet ruimte te bewaren voor het dessert buffet!

Maandag 28 & dinsdag 29 mei | Leer de fijnste shakejes van het vak | Perfect Serve Barshow

En voor de echte diehards is er deze week ook een officiele weekend-after! Het maakt niet uit of je nou dagelijks achter de bar de sterren van de hemel shaket of het weekend (met bijbehorende cocktails) je gewoon niet lang genoeg kan duren: de Perfect Serve Barshow op 28 en 29 mei is jouw ticket naar het mysterieuze land der bartenders. Leer de ins and outs van de cocktailwereld, spot bekende bartenders in het wild en doe mee aan verschillende masterclasses en seminars. Zo krijg je bijvoorbeeld een seminar van de enige echte Eric van Beek – TwentySeven’s head bartender en dé winnaar van de Bacardi Legacy World Championship 2018 – en leert Lucas Groglio – winnaar van de Sustainable Spirit Award – je alles over ‘sustainable sippin’. Cocktail, cocktail in mijn hand, wie maakt de lekkerste Negroni van het land? Campari maakt het bekend in de finale van de Red Hand Competition. Scoor!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram