Documentaires Entertainment Slider

Famke Louise krijgt eigen vierdelige documentaire

Over de grootste bekendheden worden documentaires gemaakt. Logisch. Verdiend. Een man als Michael Jackson, daar mogen er van ons nog wel 10 van uit komen. We kunnen een ellenlange lijst opnoemen met documentaires. Van Princess Diana tot Lady Gaga. Zo divers als het maar kan. En op 4 november komt er een documentaire uit, waar onze monden bij openvielen.

Artikel gaat hieronder verder

Ze behoort zeker niet tot de legendes, maar is wel enorm bekend in ons koude kikkerlandje. Het ex-vriendinnetje van Snap King, de meid die op haar monnie is en nu met haar blotebillengezicht te zien is bij Expeditie Robinson. We hebben het natuurlijk over the one and only Famke Louise.

Vanaf 4 november geeft Videoland een intiem kijkje in haar hectische leven. Het belooft een oprecht, rauw en onthullend portret te worden. Zullen we hier een andere kant van Famke te zien krijgen? Zullen de haters dan toch echte lovers worden?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn eigen rauwe vierdelige documentaire serie “Famke Louise” geregisseerd door @elza_jo te zien op @videolandonline vanaf 4 November! ❤🦄

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram